Mændene har fået deres egen guldsmed

0
323

Hvor går man(d) hen for at få skabt et unikt smykke – eller få omformet den signetring man har arvet? Svaret er M by Milas, der snart åbner kombineret værksted, butik og herreværelse i København.

Milas Jewellery i Kompagnistræde i København har gennem 25 år været stedet, hvor smykkedrømme gik i opfyldelse. Indehaver Minna Lund og hendes team af 8 guldsmede og lær­linge er specialister i at spore sig ind på kundernes ønsker og behov, og selvom der er en række faste kollektioner, så kan alt customizes til den enkelte – og hvert eneste smykke fremstilles i hånden. Når man kigger rundt i butikken i Kompagnistræde, så er det dog tydeligt, at der især er smykker til kvinder. Men det skal der laves om på nu.

“Den tid, hvor smykker kun var for kvinder, er slut. Mange mænd interesserer sig for smykker, men har ikke så mange steder at gå hen – og jeg må være ærlig og sige, at de nok også har været lidt overset her i Milas. Jeg har længe haft en drøm om at udvide og få mere plads, og nu bød chancen sig, og derfor åbner vi en helt ny butik med værksted – og den bliver en guldbutik til mænd ”, siger Minna Lund.

Den nye butik bliver klassisk, maskulin og rå i udtrykket.

M by Milas i nabobutikken
Den nye butik hedder M by Milas og er simpelt­hen nabobutikken til MIlas – lige på hjørnet af Kompagnistræde og Badstuestræde. Her er Minna Lund i fuld gang med at indrette en verden af guld og sølv, hvor stilen er klassisk, rå og maskulin.

“De danske mænd har nok haft en lidt forsigtig tilgang til smykker, men jeg kan mærke, at det er ved at ændre sig. Og mænd har en mere nørdet tilgang – de er fascineret af smeltepunkter, legeringer og værktøj, og det synes vi jo er vildt fedt, for sådan har vi det jo som guldsmede også”.

Tager mændenes smykkedrømme seriøst
Den nye butik byder på en grundkollektion med både unika og serier med alt fra armbånd, ringe og kæder, til manchetknapper og bæltespænder. Men som med alt andet hos Milas kan du få det skræddersyet, som du har lyst.

“Det bliver et sted, der tager mændene alvorligt. Kunderne kan komme herind og lufte deres smykkedrømme og få hjælp til at få dem indfriet. Det er et stort privilegium, som vi tager seriøst”, siger Minna Lund, der hellere end gerne ville holde en grand opening med masser af mennesker, men det er tiderne som bekendt ikke til. Hold i stedet øje med web og sociale medier for mere information om åbningen i slutningen af november.

Se mere på

www.milasjewellery.dk og www.Facebook.com/MilasJewellery