En luksusstegepande der holder hele livet

0
323
Tefal Excellence stegepande (28 cm) i aluminium med Titanium Anti-Scratch non-stickbelægning. Pris 599 kr.

Tefals nye Excellence stegepande er fremstillet i aluminium og med en titanium anti-scratch belægning, der er mere holdbar og hårdfør end nogensinde. Oplagt til hjemmegourmeten.

Hvis du er typen, der holder af at eksperimentere i køkkenet og lave god mad til familie og venner, så ved du nok, at man ikke må gå ned på udstyret! Det gælder især hardware som gryder og pander, der både skal kunne holde til lidt af hvert, og være nemme at arbejde med og rengøre efterfølgende.

Slip for ridser og fastbrændt mad
De krav opfylder den nye Excellence køkkentøjsserie, som Tefal har udviklet til kræsne forbrugere. Det første produkt, der er landet i Danmark, er en allround stegepande på 28 cm. Den er skabt i aluminium, der sikrer en jævn fordeling af varmen, samtidig med at panden er let at håndtere.

Men det helt afgørende er overfladebelægningen, hvilket ikke er så overraskende, for Tefal har som bekendt været indbegrebet af non-stickbelægninger i årtier. I forbindelse med Excellence-serien har man fremstillet den nye Titanium Anti-scratch-belægning, der ganske enkelt sikrer, at du aldrig mere behøver tænke på ridser i belægningen eller mad, der brænder på. 

Tefal Excellence er også perfekt til induktion med den effektive Thermo Fusion+ induktionsbund.

“Det er vores mest slidstærke non-stickbelægning nogensinde – den holder hele 6 gange længere end vores standard Titanium-belægning. Belægningen er så robust og ridsebestandig, at den tåler brug af metalredskaber uden at tage skade. På den måde bevarer panden sin gode slip-evne over tid. Fordelen ved titanium er i øvrigt, at det er et rent naturmateriale uden tilsætningsstoffer af nogen art. Panden er derfor et 100% sikkert produkt til al slags madlavning”, forklarer Pernille Therkelsen, der er Brand Activation Manager for Tefal i Danmark. 

Flere smarte features
Som altid hos Tefal kommer Excellence også med den karakteristiske røde plet i midten (Thermo-Signal™), der skifter farve til lysende rød, når temperaturen er optimal til stegning (180°C). En anden smart feature er den effektive induktionsbund med Thermo-Fusion+™. Den er ekstra bred og tyk, hvilket sikrer hurtig opvarmning og perfekt varmefordeling over hele panden – så dine frikadeller, bøffer eller grøntsager altid bliver perfekt stegte.

Se mere og find nærmeste forhandler på

www.tefal.dk

Den karakteristiske røde plet – Thermo-Signal™ – skifter farve når temperaturen er optimal til stegning.