Julehygge som i gamle dage

0
315
Julekugler kan alle bruge, og hos Brøndsholm er de af plast, så de ikke nemt går i stykker.

Brøndsholms webshop gør det nemt at finde alt fra fine figurer og klassisk julepynt, til dekorative lyskæder og naturtro kunstige juletræer. Find dine favoritter og skab din helt egen julestemning.

Juletiden nærmer sig, og i år er der måske mere end nogensinde brug for at sørge for lidt ekstra julestemning inden for hjemmets fire vægge. Vi kommer med garanti til at bruge mere tid hjemme, end vi normalt gør i julemåneden, så hvorfor ikke give den en tand ekstra med pynten? Det vil børn og børnebørn helt sikkert også elske.

Dansk julehygge i snart 100 år
Hvis du har brug for at supplere samlingen af julepynt eller trænger til inspiration til at pynte hjemmet op på en ny måde, er Brøndsholms webshop et godt sted at kigge. Brøndsholm er en dansk leverandør, der har eksisteret siden 1924 og leveret til både private, virksomheder og butikker. Anno 2020 består udvalget af bl.a. nøddeknækkere, nissehuer, lyskæder, hjerter, stjerner, julesokker og selvfølgelig et stort udvalg af julekugler i masser af farver og størrelser. Det meste kan købes enkeltvist eller i større portioner, fx de populære julekugle-mix, hvor der er både stjerne og et farvekoordineret udvalg af kugler, lige til at sætte på træet.

En anden bestseller er udvalget af meget naturtro, kunstige juletræer og granguirlander, fremstillet af brandhæmmende plast. Et kunstigt juletræ kan stå flot og grønt hele julen, så du slipper du for grannåle i hele stuen – og samtidig kan det genbruges år efter år.

Bestil online eller besøg showroomet
Hvis du følger Brøndsholm på Instagram og Facebook, kan du løbende blive inspireret og få tips og ideer til at style og anvende de enkelte produkter på forskellige måder – der er noget for enhver smag og budget. 

Vil du se mere, kan du også besøge bloggen på hjemmesiden, hvor der er flere forslag til, hvordan du kan skabe dine egne juledekorationer. Alt kan købes i webshoppen, men du kan også besøge showroomet i Herlev, hvis du vil se varerne først.

Se mere på

www.brondsholm.dk