Når drømme går i opfyldelse

0
360

Minna Lund havde glædet sig til at fejre 25 års jubilæum med Milas Jewellery i foråret, og så kom corona-krisen. Men trods et turbulent år er hun nu klar til at udvide butikken – med en guldsmed kun for mænd.

Det skulle have været et forår med 25 års jubilæum for guldsmed Minna Lund og hendes hjertebarn, Milas Jewellery i Kompagnistræde. Balloner og bobler var klar, gæsterne skulle bare inviteres. Men så lukkede landet som bekendt ned. Som for mange andre butikker har året derfor været en lang kamp. De fleste af de 8 guldsmede og lærlinge blev sendt hjem, mens Minna Lund og hendes datter og guldsmedelærling Vigga holdt gang i butikken og værkstedet. 

Da corona-restriktionerne så blev lempet igen, bød der sig pludselig en helt unik mulighed, så nu åbner Minna lige straks en guldsmedeforretning kun for mænd i nabolokalerne til Milas Jewellery. “Jeg har længe haft en drøm om at udvide og få mere plads og et bedre værksted til mit team, og alle brikkerne faldt på plads i september. Siden har vi knoklet, dels med at ombygge forretningen, dels med at fremstille en helt ny mande-kollektion. Den tid, hvor smykker kun var for kvinder, er slut. Mange mænd interesserer sig for smykker, men har ikke haft så mange steder at gå hen”, siger Minna Lund.

Åbner den 1. december
Fra den 1. december består Milas Jewellery derfor af to butikker, en dame- og en herreafdeling (med navnet ‘M by Milas’) lige ved siden af hinanden og med en delt trappe op:

“Men to the left – because women are always right”, siger Minna med et stort smil. Begge steder vil man gøre sit ypperste for at få kundernes smykkedrømme til at gå i opfyldelse. Selvom der er en række faste kollektioner, så kan alt customizes til den enkelte – og hvert eneste smykke fremstilles i hånden. 

Tager mændenes smykkedrømme seriøst
Grundkollektionen i ‘M by Milas byder’ på både unika og serier med alt fra armbånd, ringe og kæder, til manchetknapper og bæltespænder. Men som med alt andet hos Milas kan du få det skræddersyet, som du har lyst.

“De danske mænd har nok haft en lidt forsigtig tilgang til smykker, men jeg kan mærke, at det er ved at ændre sig. M by Milas bliver et sted, der tager mændene alvorligt. Kunderne kan komme herind og lufte deres smykkedrømme og få hjælp til at få dem indfriet. Det er et stort privilegium, som vi tager seriøst”, siger Minna Lund.

Hold øje med web og sociale medier for mere information.

Se mere på

www.milasjewellery.dk og
www.Facebook.com/MilasJewellery