Vælg din nye seng med omtanke

0
313
En Smartseng fylder ikke mere end et garderobeskab.

Der kan nemt gå 10 eller 20 år mellem dine sengekøb, så ifølge sengeekspert Flemming Rømer kan det betale sig at researche ordentligt, før du investerer i din nattesøvn.

Det kan være svært at navigere i sengemarkedets jungle af muligheder, og det gør det ikke nemmere, at de fleste kun køber ny seng et par gange i løbet af livet – for så er det svært at være opdateret på tendenser og priser.

Men det er Flemming Rømer, der i 30 år har drevet den uafhængige sengebutik Den 7. himmel i Rødovre. Gennem årene har han set trends og sengetyper komme og gå og dannet sig erfaringer med alt fra vandsenge og pocketfjedre, til latexmadrasser og elevationssenge.

“Det bliver stadig mere klart, at en god nattesøvn er vigtig for ens velbefindende. Derfor bør man gøre sig selv den tjeneste, at sætte sig lidt ind i mulighederne, før man bare lader sig forblænde af store rabatskilte – for en kvalitetsseng bliver aldrig sat ned med 40 %. Seriøse sengeforhandlere kan vise dig forskellen på mange forskellige typer senge, og der er ikke nogen facitliste. Vi har alle sammen individuelle behov, der skal tilgodeses, men 8 ud af 10 personer køber alligevel den forkerte madras i forhold til deres vægt og kropsbygning – med mindre de lægger vejen forbi os, for her får alle en reel og kompetent vejledning”, siger Flemming Rømer.

Individuel rådgivning og rygtest er et must
Derfor tilbyder han også som standard at få taget en rygtest i en simulatorseng, så du selv kan mærke forskellen i støtte. En grundig test med efterfølgende rådgivning tager måske en time til halvanden, og har du svært ved at finde den tid i hverdagen, kan du med fordel booke tid, når det passer dig.

“Det er typisk de tidlige aftentimer, der er populære. Der er hverken forstyrrende telefoner eller andre kunder i butikken, og så giver vi en kop kaffe eller et glas vin, mens vi i ro og mag finder den bedste løsning”.

Skabssenge giver dig plads
Mange af Flemming Rømers kunder er begyndt at få øjnene op for udvalget af skabssenge/smartsenge, der udmærker sig ved at kunne pakkes sammen, når de ikke er i brug. De er oplagte til dig, der prioriterer dine kvadratmeter, men samtidig gerne vil sove i en ordentlig seng.

Uanset dit sengevalg kan du få den leveret og monteret, og din gamle seng bliver taget med retur (hvis du vil af med den!). Det er nemlig en del af det, Flemming Rømer betegner som “god, gammeldags service”.

Se mere på

www.smartseng.dk & www.den7himmel.dk

eller kom forbi butikken og få demonstreret/afprøvet sengene.