ILVA præsenterer to stiluniverser

0
324
Nordic Essentials: Richmond spisebord i olieret egefinér og ben i olieret massiv eg. Pris 3.499 kr.

Hos ILVA kan du få opfyldt alle dine indretningsdrømme – uanset om du er til rene linjer i stiluniverset Nordic Essentials, eller ønsker et mere internationalt udtryk i New Traditions.

I år har mange af
nyhederne det organiske formsprog i centrum

Foråret er det perfekte tidspunkt til at puste lidt nyt liv i indretningen af boligen. Med lyset kan man se tingene påny og måske overveje en ny sofa, et nyt spisebord – eller måske er det på tide med nogle nye accessories og farver. Alt det og mere til kan ILVA hjælpe med.

I år har mange af ILVA’s nyheder det organiske formsprog til fælles – i alt fra møbler, tæpper og tekstiler, til lamper, vaser og urtepotter. For at gøre det hele lidt nemmere har man dog delt kollektionen op i to forskellige stiluniverser, Nordic Essentials og New Traditions.

New Traditions: Petri sofa Fås i flere forskellige farver. Kampagnepris 6.999kr. Spar 2.000 kr. 

Nordic Essentials
Nordic Essentials er essensen af den minimalistiske, nordiske stil som vi kender så godt herhjemme. Den er kendetegnet ved et rent udtryk, der hylder håndværksmæssige traditioner og dyrker materialer som træ, naturfibre, rattan, filt og uld.

Farvetonerne er sarte – lyst træ, havblå, grå og hvid, der tilsammen bidrager til det skandinaviske udtryk. Som kontrast er der bl.a. sildebensmønstre og forskellige, grafiske linjer og elementer.

New Traditions
New Traditions er en stilart inspireret af en mindre kendt side af 70’erne, hvor der fandt en sammensmeltning af komfort og luksus sted. Møblerne er skabt i runde former med dybe farver som sennepsgul, brændt orange og midnatsblå.

Materialerne er velour, fløjl, læder og mørkt træ. Overflader i marmor og fyldige ryatæpper komplimenterer de prominente møbler, mens detaljer i messing skaber kontrast til de dybe farver. Tilfør lidt håndlavet keramik i riflede mønstre, og du har et fuldendt udtryk, der signalerer internationalt luksushotel.

Find selv dine favoritter i et af de 41
danske ILVA bolighuse eller på

www.ilva.dk