Designergardiner giver nyt liv

0
309
Gardiner er ikke bare gardiner – der findes bl.a. rullegardiner, plisségardiner, foldegardiner og som her: duo-rollers.

Med de rette gardiner kan vinduerne blive en stor del af udtrykket i dit hjem. Hos House of Blinds i Kgs. Lyngby kan alt skræddersys efter dine behov.

Når vi taler design til hjemmet, tænker de fleste nok på ting som Poul Kjærholm-stole eller Mega Mussel på bordet. Men et af de steder, hvor du virkelig kan udnytte designmulighederne, er det lidt oversete område for gardiner og solafskærmning.

Vinduerne betyder rigtig meget for hele stemningen i hjemmet, og med de rette gardiner kan du skabe din personlige stil i hver enkelt rum.

Designergardiner til alle formål
Der er sket rigtig meget på designområdet for gardiner de senere år, og et af de steder, hvor man følger udviklingen på tæt hold, er hos House of Blinds i Kgs. Lyngby. I de lyse lokaler finder du et hav af muligheder inden for både gardiner, persienner og markiser til inde og ude.

”Det skal være en oplevelse at handle i forretningen, så vi kræser om kunderne med en god kop kaffe, mens de går på opdagelse”, siger indehaver af House of Blinds, Poul Filtenborg.

Et af de mest populære og alsidige mærker er danske Stila, der tilbyder alle former for trendsættende og moderigtige gardinløsninger. Derudover forhandles solafskærmningsprodukter fra Velux og Faber samt de trende indvendige skodder fra hollandske JASNO. Det kan selvfølgelig også være, du falder for nogle af de mange smukke stoffer fra internationale modebrands som Carlucci, Chivasso, Christian Lacroix eller Designer’s Guild.

Gardiner kan være med til at sætte farvetonen i hjemmet.

Skræddersyede gardiner
Får du brug for hjælp, råder House of Blinds over et professionelt team med flere års erfaring fra branchen. De kan rådgive og vejlede om de mange forskellige løsninger, uden at du skal føle dig presset til at købe noget.

”Kunderne kan få et godt tilbud, mens de er i forretningen, og det er en overskuelig og ligetil proces, som mange sætter pris på. Hvis man beslutter sig for en løsning, tager vi mål, for alt skræddersys, så det passer perfekt til det enkelte hjem. Vi kan også montere gardinerne derhjemme, hvis man foretrækker det”, siger Poul Filtenborg.
Hvis du vil vide mere om mulighederne, kan du enten kigge forbi butikken, eller få besøg derhjemme, gratis og uforpligtende, hvis du vil se prøverne i dit eget hjem.

Se mere og bliv inspireret på

www.house-of-blinds.dk