Diagnostik- og laboratoriebranchen mødes

0
242
På messen vil der være rig mulighed for at blive inspirereret igennem spændende og faglige indlæg, debatter, workshops og foredrag, der vil give indsigt i nye trends og tendenser.

Der venter produktnyheder, trends, faglige indlæg, debatter, workshops, vidensdeling og networking, når diagnostik- og laboratoriebranchen mødes til årets DiaLabXpo i MCH Messecenter Herning fra 29. september til 1. oktober

DiaLabXpo byder på tre inspirerende messedage, hvor branchens førende leverandører stiller skarpt på produktnyheder og løsninger

En vis virus sætter sit præg på både rammer og det faglige indhold, når diagnostik- og laboratoriebranchens messe DiaLabXpo løber af stablen i MCH Messecenter Herning fra 29. september til 1. oktober, hver dag kl. 9.00-17.00.

På det professionelle plan byder messen på en række foredrag om COVID-19, og på det praktiske plan vil MCH Messecenter Herning passe godt på publikum med sit nye koncept TrygtMCH®, der sørger for, at fagmessen efterlever myndighedernes retningslinjer og anbefalinger.

”Blandt andet laver vi tre indgange mod normalt en indgang, så ingen klumper sammen, og vi har sammensat et team af medarbejdere, der udelukkende er optaget af at håndtere sikkerheden og trygheden for udstillere og besøgende,” siger projektleder i MCH Messecenter Herning, John Dørr Jensen.

Øst og vest hvert andet år
DiaLabXpo er diagnostik- og laboratoriebranchens fagmesse, der i de lige år bliver afholdt i MCH Messecenter Herning og i de ulige år i Lokomotivværkstedet i København.
DiaLabXpo blev for første gang afholdt i 2019 i Lokomotivværkstedet i København, og i år er turen kommet til MCH Messecenter Herning, hvor messen vil blive afholdt sammen med fødevareteknologimessen, FoodTech.

Begge messer har blandt andet fokus på laboratorieudstyr, og ifølge John Dørr Jensen kunne en lang række udstillere på FoodTech lige så vel have udstillet på DiaLabXpo.

Nyheder og workshops
DiaLabXpo byder på tre inspirerende messedage, hvor branchens førende leverandører stiller skarpt på produktnyheder og løsninger. På messen vil der være rig mulighed for at blive inspirereret igennem spændende og faglige indlæg, debatter og foredrag, der vil give indsigt i nye trends og tendenser.

Tirsdag 29. september byder på et forum om bæredygtighed, hvor indkøbere og leverandører fra både virksomheder og organisationer kan mødes og vende muligheder for optimering af samarbejde på tværs af laboratoriebranchen. Onsdag 30. september er der fokus på COVID-19, som lukkede landet ned fra den ene dag til den anden.

Hvad var det der ramte os? Hvad ved vi i dag om sygdommen? Hvordan ramte dette landets virksomheder inden for forskellige brancher? Hvordan klarede de sig igennem?
Dagen byder på beretninger fra erhvervslivet og eksperternes syn på sygdommen og dens fremtid.

Torsdag 1. oktober handler det om digitalisering, men stadig med blik for COVID-19, for hvordan kan digitalisering hjælpe os ved en tilsvarende pandemi, og er der andre ting, vi kunne gøre, så vi står bedre rustet næste gang?

Foto: Lars Møller

Muligheder for udstillere
DiaLabXpo samler udstillere inden for food processing, food packaging, diagnostisk udstyr, laboratorieudstyr, ingredienser og tilsætninger, water solutions, hygiejne og fødevaresikkerhed, arbejdsmiljø og beklædning, forskningsinstitutioner, faglige organisationer, fagblade/medier og uddannelsesinstitutioner.

Som udstiller er DiaLabXpo en mulighed for, at du kan møde dine kunder ansigt-til-ansigt og skabe en stærkere relation. Du kommer i kontakt med en bred vifte af fagfolk inden for branchen og kan finde nye samarbejdspartnere og få nye kvalitetsleads med hjem.
Du kan fremvise dine produktnyheder og fremtidens løsninger på messen og være synlig overfor hele branchen.

DiaLabXpo er et unikt mødested, hvor du kan vidensdele med fagfolk inden for branchen og opleve et stærkt fagligt program, hvor du kan deltage i et nationalt netværksforum inden for laboratorieteknik og -udstyr og netværke med førende fagfolk inden for branchen.

DiaLabXpo er diagnostik- og laboratoriebranchens mødested, som finder sted i MCH Messecenter Herning 29. september – 1. oktober 2020, alle dage kl. 9.00-17.00.

DiaLabXpo stiller skarpt på produktnyheder samt de nyeste trends og tendenser indenfor branchen. På messen vil der være rig mulighed for at blive inspirereret igennem spændende og faglige indlæg, debatter, workshops og foredrag, der vil give indsigt i nye trends og tendenser.

Det er gratis for fagfolk at besøge messen.

Se mere på

www.dialabxpo.dk