På besøg hos Den Kinesiske Butik

0
442
En glad ejer har netop fået overrakt prisen.

Den Kinesiske Butik er netop blevet hædret med prisen CPH City Spirit. Hvis du ikke kender butikken i Rosengården, skal du tage forbi næste gang, du er i København.

Butikken har mere end 3.000 nøje udvalgte varer fra østen og er et mekka af farver, dufte og oplevelser, hvor du kan shoppe alt fra madting til små og store unikating fra Østen. Om det er en Kimono, wasabi eller sushi-tallerkener, du søger, så finder du det her.

Prisen CPH City Spirit
I efteråret 2019 begyndte KBH – Commerce & Culture hver måned at hædre en særlig københavner, der spiller en betydelig rolle i at gøre Københavns centrum til et attraktivt kvarter for både borgere og besøgende.

CPH City Spirit, som prisen hedder, er indtil videre uddelt til Gert Helsholt fra Den Kinesiske Butik, der var den første, der fik prisen. Siden har rengøringspersonalet på de offentlige toiletter på Amagertorv og i Nyhavn fået prisen. Vi har talt med Gert Helsholt om sin butik og prisen.

Hvad betyder prisen for dig?
Jeg er meget stolt og beæret over at være den første til at modtage denne fine award. Som forretningsdrivende tror man rigtig meget på sin ide. Når detailbranchen så oplever nedgangstider, kan man godt blive foranlediget til at ændre på sit koncept.

Jeg er i dag glad for, at jeg har stået fast på min fars grundidé, der har vist sig at være en succes og som har ”holdt”, og som nu har udmøntet sig i denne anerkendelse.

Hvad kan man opleve i Den Kinesiske Butik?
Vi tilstræber at kunne tilbyde vore kunder gode autentiske varer fra Østen, tilpasset den nordiske livsstil. Samtidig sætter vi den personlige kundekontakt og vejledning i højsædet, således at vore kunder føler sig velkomne og får en god oplevelse ved et besøg.

Her finder du butikken:
Den Kinesiske Butik
Rosengården 13, tlf. 33 15 33 68