Jul hos Kitchen Living Dining

0
538

Julen nærmer sig med hastige skridt. Vi har talt med butikschef Helle Kristiansen hos Kitchen Living Dining om julegaver. Bliv inspireret til din juleindkøb her.

Fortæl lidt om jer, I er jo nye i det københavnske gadebillede
Vi er som multi Brandhouse rigtige glade for vores nye concept store midt i København. Den udtrykker vores brands dna i nogle fantastiske rammer, og giver forhåbentlig både inspiration og købelyst hos vores gæster af københavnere, turister og andre skønne mennesker, der kigger ind.

Hvad tror I, danskerne går efter i år af julegaver?
Vi tror, at mange danskere vælger enten noget praktisk eller hyggelige ting til hjemmet, som kan skabe glæde men sikkert også med en snært af bæredygtighed …

Hvad betyder jul i Københavns gader for jer?
Jul er jo en skøn årstid – også i hele Danmark. Men at have en concept store i København op til jul er helt klart noget helt specielt, og vi glæder os virkelig til at mærke julestemningen på tæt hold i det indre København.

Hvad er en god julegave at give?
Synes faktisk at alle de skønne varer i Kitchen Living Dining concept store på den ene eller anden måde, er super gode og oplagte julegaver

Nævn tre ting fra jer af, som I tror vil glæde modtageren?
F.eks. de nye vaser fra BITZ, Blomsterbergs køkkenmaskine og sengesæt fra Södahl bør skabe sikker glæde og tilfredsstillelses. Men det er selvfølgelig svært kun at nævne tre ting, med alle de fantastiske varer, vi har.

Vil du besøge butikken

Butikken ligger i
Niels Hemmingsens Gade 28
Tlf.: 88 16 76 30.