Sif Jakobs Jewellery åbner sin første Flagship store i København

0
350
Sif Jakobsdóttir er 43 år, født på Island og uddannet guldsmed.

Efter lang tids søgen fandt smykkedesigner Sif Jakobs de ideelle rammer til den første Flagship store for hendes livsværk, Sif Jakobs Jewellery. Nu kan du opleve alle kollektionerne i butikken på Ny Østergade i hjertet af København. 

Den 11. november 2020 var en stor dag for guldsmed og smykkedesigner Sif Jakobs. Hun har brugt de sidste 10 år på at opbygge sit smykkeunivers, og selvom man allerede kan betegne Sif Jakobs Jewellery som en stor succes med sine 1300 europæiske forhandlere, så var det alligevel kronen på værket, da hun kunne åbne sin allerførste butik her i november.  

En milepæl for Sif Jakobs 
Den store, nye Flagship store ligger på Ny Østergade og bliver det nye ansigt udadtil for det ambitiøse smykkebrand, der med sikkerhed ikke er færdig med at udvide forretningen, for brandet markerer sig jævnligt i udlandet og har vundet adskillige priser, bl.a. som bedste Fashion Jewellery brand i både England og Tyskland. Nu er Sif er normineret som Designer of the year i England.  Og siden internationale kendisser som Dua Lipa, Miley Cyrus, Ellie Goulding og Alesha Dixon er set med de karakteristiske smykker, er smykkemærket med de prisvenlige luksussmykker kommet på alles læber. 

“Det er fantastisk at få muligheden for at åbne en Sif Jakobs Jewellery Flagship store på en af de mest spændende gader i København. Det er noget jeg har ønsket mig lang tid. Jeg er selv meget visuel, og her kan jeg få lov at udfolde hele brandets univers. Det er en stor milepæl, vi har nået – næsten som at få en ny, lille baby”, siger Sif Jakobs.  

Den nye Flagship store åbnede i november på Ny Østergade i hjertet af København. 

10 år med fart på 
Sif Jakobs startede sit brand hjemme i lejligheden for 10 år siden, men det gik hurtigt stærkt med efterspørgslen, så i dag er der kontorer i København og forhandlere over det meste af Europa. 

“Vi har udviklet os fra at være et lokalt brand til at blive internationalt anerkendt. Vi er store i bl.a. Storbritannien og Tyskland, hvilket jeg er meget stolt af. Danmark er jo stadig vores hjemmemarked, men udlandet er rigtigt sjovt – og stort”, siger guldsmeden, der er født på Island, men har boet i Danmark i 20 år.  

Den sorte statement ring Novara Quadrato er en af Sif Jakobs’ favoritter fra vinterkollektionen.

Skandinavisk stilunivers 
Populariteten skyldes nok bl.a. kombinationen af det minimalistiske, skandinaviske design, og så det meget attraktive prisniveau. De fleste smykker ligger mellem 500 og 1.000 kr. og rammer en meget bred målgruppe. 

“Det clean, sort/hvide univers er kernen i Sif Jakobs Jewellery, men det har udviklet sig lidt i de senere år, hvor jeg har lukket farver ind i smykkekollektionerne. Nogle af disse kollektioner er blevet enormt populære, og jeg synes faktisk selv, det klædte brandet at få en smule farvespil ind”, siger Sif Jakobs.  

Når hun skal pege på en personlig favorit i den nye kollektion, bliver det dog statement-ringen Novara Quadrato, der nu er kommet med sorte kubiske zirkoner. “Den er vild og dramatisk og jeg elsker den. Men en anden af mine favoritter i øjeblikket er Vulcanello-ringen, der kombinerer det rustikke look med noget feminint og elegant i form af sten”. 

Besøg selv butikken eller se mere på

www.sifjakobs.com