Oplev et af verdens mest eksklusive ure hos Bucherer

0
465
Herremodel: Audemars Piguet Royal Oak Offshore Bucherer BLUE LE (150 stk.) inklusiv både gummirem og alligatorrem. Pris 280.000 kr.

Et tæt samarbejde mellem urforretningen Bucherer og urmærket Audemars Piguet er resulteret i et par meget eksklusive udgaver af det ikoniske sportsur Royal Oak Offshore. Som noget helt unikt kan du opleve dem hos Bucherer i København.

Hvad får man, hvis man krydser nogle af de mest velrenommerede, schweiziske urmærker med en af verdens største forhandlere af schweiziske ure, Bucherer? Så får man de eftertragtede BLUE Editions, der på få år er blevet eftertragtede samlerobjekter over hele verden. Og netop nu er der landet en helt særlig version af uret, som kommer fra det legendariske mærke Audemars Piguet.

Ure for feinschmeckere
Og faktisk er der ikke blot tale om ét, men to nye ure, for Audemars Piguet har valgt at bidrage med både en dame- og en herremodel af deres eftertragtede og ikoniske Royal Oak Offshore med kronograf (stopur) til serien Bucherer BLUE. Begge modeller indeholder det fineste automatiske urværk fra Audemars Piguets eget atelier. Der er virkelig tale om ure for feinschmeckere, for der er blot fremstillet 150 stk. af hver model – og prismærket lyder på 280.000 kr. 

Herremodellen måler 42 mm og er udført i stål og rosaguld, mens den dybblå skive er forsynet med et ‘Méga Tapisserie’-mønster, der giver en fin struktur og et levende spil i lyset.

Damemodellen måler 37 mm og er ligeledes i stål og guld, men her har man udstyret uret med en flot hvid skive med traditionelt ‘Tapisserie’-mønster, og det blå indslag består af inderkransen samt de tre subdials. Desuden sidder der 32 diamanter (i alt 1.02 ct) hele vejen rundt på kransen. 

Farven blå er ikke tilfældig
De første Bucherer BLUE-ure blev lanceret i slutningen af 2016, og der er til dato 22 forskellige urmærker, der tilsammen har udviklet 43 forskellige særudgaver af deres mest klassiske modeller til serien. Fælles for dem alle er, at de er forsynet med et blåt element af en slags – og at de udelukkende forhandles i Bucherers butikker.

Den blå farve symboliserer i øvrigt søen i Luzern, hvor Bucherers hovedsæde ligger. Også for Audemars Piguets Royal Oak-kollektion er blå en central farve, for den allerførste model fra 1972 var også forsynet med blå skive med Tapisserie-mønster.  Audemars Piguet er i øvrigt det ældste luksus-urmærke i verden, der stadig ejes af de familier, der grundlagde virksomheden – Audemars og Piguet. Hovedsædet har siden 1875 ligget i Le Brassus i hjertet af de schweiziske Jura-bjerge.

Oplev modellerne i Bucherer i København
Normalt forhandles Audemars Piguet slet ikke i Danmark, men helt ekstraordinært har Bucherer i ILLUM i København fået de nye modeller hjem, så man ved selvsyn kan opleve noget af verdens ypperste urmageri. I skrivende stund er damemodellen netop blevet solgt, men herremodellen kan stadig besigtiges hos Bucherer, der siden åbningen i slutningen af 2016 har markeret sig som Danmarks nye, store urmekka med et alsidigt udvalg af alt fra Longines, Certina og Tissot, til Omega, Rolex og Vacheron Constantin.

Se mere på

www.bucherer.com