Invester i din nattesøvn

0
310
En Smartseng fylder ikke mere end et garderobeskab.

Du bruger omkring en tredjedel af dit liv i sengen, så der er al mulig grund til at bruge både tid og penge på at finde den rigtige, mener sengeekspert Flemming Rømer.

Det kan være svært at navigere i sengemarkedets jungle af muligheder, og det gør det ikke nemmere, at de fleste kun køber ny seng et par gange i løbet af livet – for så er det svært at være opdateret på tendenser og priser. 

Men det er Flemming Rømer, der i snart 30 år har drevet den uafhængige sengebutik Den 7. himmel  i Rødovre. Gennem årene har han set trends og sengetyper komme og gå og dannet sig erfaringer med alt fra vandsenge og pocketfjedre, til latexmadrasser og elevationssenge.  

Har du en travl hverdag, så book tid til en personlig sengekonsultation uden for almindelig åbningstid. Her kan du også at få taget en rygtest i en simulatorseng, så du selv kan mærke forskellen i støtte.

“Det bliver stadig mere klart, at en god nattesøvn er vigtig for ens velbefindende. Derfor bør man gøre sig selv den tjeneste, at sætte sig lidt ind i mulighederne, før man bare lader sig forblænde af store rabatskilte – for en kvalitetsseng bliver aldrig sat ned med 40%. Seriøse sengeforhandlere kan vise dig forskellen på mange forskellige typer senge”, siger Flemming Rømer.  

Individuel rådgivning er vigtig
Derfor tilbyder han også at få taget en rygtest i en simulatorseng, så du selv kan mærke forskellen i støtte. En grundig test med efterfølgende rådgivning tager måske en time til halvanden, og har du svært ved at finde den tid i hverdagen, kan du med fordel booke tid, uden for åbningstiden, når det passer dig. 

“Der er hverken forstyrrende telefoner eller andre kunder i butikken, og så giver vi en kop kaffe eller et glas vin, mens vi i ro og mag finder den bedste løsning”, forklarer Flemming Rømer.  

Bredt udvalg 
Den 7. himmel ligger nemt tilgængeligt på Roskildevej i Rødovre med parkering lige uden foran døren. Butikken på 1.000 m2 er fyldt op med et imponerende udvalg af senge fra førende producenter som  Auping, Dunlopillo, Tempur, Carpe Diem, Jensen, Akva m.fl.

For hvor mange sengebutikker er tilknyttet et enkelt mærke, har Flemming Rømer altid satset på at tilbyde et bredt udvalg af senge og sengemiljøer. “Der er ikke nogen facitliste, for vi har alle sammen individuelle behov, der skal tilgodeses. Alligevel ender 8 ud af 10 personer med at købe den forkerte madras i forhold til deres vægt og kropsbygning – med mindre de lægger vejen forbi os, for her får alle en reel og kompetent vejledning. Og jeg tør godt love, at hvis ikke man kan finde sin næste seng her, kan man ikke finde den nogen steder”. 

Smartsenge giver dig plads
En populær sengeløsning i disse år er de såkaldte skabssenge/smartsenge, der udmærker sig ved at kunne pakkes sammen, når de ikke er i brug. De er oplagte til dig, der prioriterer dine kvadratmeter, men samtidig gerne vil sove i en ordentlig seng.  

Uanset dit sengevalg kan du få den leveret og monteret, og din gamle seng bliver taget med retur (hvis du vil af med den!). Det er nemlig en del af det, Flemming Rømer betegner som “god, gammeldags service”. Er den i god stand bliver den givet til Mændenes Hjem.

Se mere og bestil tid til rådgivning og rygtest på

www.den7himmel.dk