Fokus på vaskeområdet

0
304
Prep: Det meste af middagen kan forberedes ved og omkring vasken. Skyl, skræl og skær grøntsagerne ved at udnytte BLANCOs tilbehørsdele som skærebrætter og skylleskåle, der passer ned i vasken.

Området omkring køkkenvasken er på mange måder det vigtigste i dit køkken, så vælg og indret det med omhu. Du kan fx blive inspireret af BLANCOs nye UNIT-koncept
  ‘drink. prep. clean’.

De fleste danske køkkener er efterhånden indrettet som store rum med plads til meget andet end madlavning. Men alligevel bruger vi i gennemsnit op til 60% af tiden i køkkenet foran vasken, for den er på mange måder køkkenets hjerte. Det er her du tapper vand til kanden eller kaffen.

Det er her du forbereder maden, når du skræller kartofler og skyller salat. Og det er her, du sorterer affald og vasker af igen, når du er færdig med maden. Derfor giver det god mening at skabe en velfungerende enhed omkring vasken – som producenten BLANCO formulerer det i deres nye koncept for deres multifunktionelle køkkenvaske, armaturer og affaldssystemer: BLANCO UNIT ”drink. prep. clean.”

Drink: Vandet fra hanen er naturligvis helt essentielt til alt fra isvand til kaffe.

Gør køkkenarbejdet nemmere
Tanken med BLANCO UNIT er at sikre at køkkenarbejdet bliver nemmere og mere effektivt forklarer Marianne Z. Blicher, der er adm. direktør hos BLANCO’s danske agent, andersen & nielsen. 

“BLANCOs produkter er gennemtænkt og passer sammen ned til mindste detaljer – både designmæssigt og funktionelt. Man kan få masser af specialtilpasset tilbehør til køkkenvaskene, så man kan udføre stort set al køkkenarbejdet uden at skulle flytte sig. Samtidig får man et moderne design, hvor man fx kan farvematche køkkenvask og armaturer i materialerne Silgranit og keramisk porcelæn”.

Vælg det rette tilbehør
Smart tilbehør finder du bl.a. i serien ETAGON, hvor siderne i vaskekummen har en ekstra kant, der gør det muligt at arbejde i hele tre niveauer. Du kan fx lægge kartofler i blød i bunden af vasken, have gryden sat klar på de medfølgende skinner på det midterste niveau, mens du tilbereder de andre grøntsager på et skærebræt på det øverste niveau. 

Derudover finder du forskellige affaldssystemer fra BLANCO, til stort set alle behov. Du kan finde løsninger, der kan monteres i både køkkenskuffer, på låger med frontudtræk og hængslede låger – samt med 1-4 affaldsspande, alt i alt en effektiv løsning.

Clean: Oprydning, affaldssortering og opvask efter madlavningen bliver nemmere med et armatur med 
udtræksslange og et integreret affaldssystem under vasken.

Holdbart design
BLANCO er bl.a. kendt for vaske i det slidstærke, rengøringsvenlige og varmebestandige kompositmateriale Silgranit, hvor der er hele 10 forskellige farver at vælge imellem. Seneste hit er en kulsort variant, der fungerer rigtig godt i kombination med andre farver og materialer – bl.a. står den rigtig flot sammen med messing og træ. Og så er en fordel ved BLANCO Silgranit, at du kan få et 100% farvematch mellem vask og armatur ved at vælge et BLANCO armatur i Silgranit-look. 

“En køkkenvask er først og fremmest et arbejdsredskab, og derfor er det vigtigt, at den kan holde til hverdagens slid og opgaver. BLANCOs originale Silgranit er udviklet og gennemtestet gennem mere end 30 år, og det har resulteret i et hårdt og gennemfarvet kompositmateriale med en smuk og glat overflade”, siger Marianne Blicher.

Se mere på

www.blanco.dk