Vind et ur fra schweiziske Raymond Weil

0
295

Watches & Jewellery og Nortime Nordic giver dig nu muligheden for at vinde et Raymond Weil Freelancer (ref. 2731-ST-50001) til en værdi af 12.500 kr.

Modellen er indbegrebet af sporty elegance og kan anvendes til stort set alle lejligheder. Den 42 mm store urkasse og den komfortable lænke er i ren stål, og indvendigt ligger det automatiske RW4200 urværk med dato og 38 timers gangreserve.

For at deltage i konkurrencen skal du svare på nedenstående spørgsmål.

I hvilken schweizisk by ligger Raymond Weils hovedkvarter?

Send dit svar til konkurrence@partnermedier.dk
Skriv ‘W&J konkurrence’ i emnefeltet.

Vinderen trækkes den 1. november 2019 og får direkte besked.

Raymond Weil

Da Raymond Weil i 1976 grundlagde et urfirma i sit eget navn, valgte han at satse på at fremstille schweiziske ure af høj kvalitet til fornuftige priser. Det var ellers ikke det mest oplagte tidspunkt, fordi billige quartz-ure fra Japan siden starten af 1970erne havde slået bunden ud af den stolte, schweiziske urindustri – der var i reel fare for at bukke helt under. Men Raymond Weils satsning bar frugt, og siden er det uafhængige familiefirma, der stadig er baseret i Genève, vokset støt. Hele vejen har musikkens verden spillet en rolle, hvilket dels afspejles i nogle af kollektionernes navne, dels i en række limited editions, der er direkte hyldester til musikere og bands – senest bl.a. David Bowie, AC/DC og Beatles.