Webshoppens bedste ven

0
315
Abid Sajid Khilji, direktør og medejer, Lagerhotel 24.

Lagerhotel 24 gør livet lettere for landets webshops, der helt slipper for pakning, forsendelse, varemodtagelse, lageropbevaring og håndtering af returvarer. Til de laveste priser.

I den her branche betyder service bare alt. Både over for vores egne kunder og over for webshoppens kunder, vi hjælper med at betjene

Hvad er bedre for en webshopejer end at sidde foran skærmen og se alle ordrerne tikke ind i systemet? Det er at vide, at ordrerne samtidig lander hos webshoppens lagerhotel, hvor varerne straks plukkes og pakkes til branchens laveste priser og afsendes samme dag.
Alt imens webshopejeren kan nyde sin kaffe og bruge tid på salg og udvikling frem for logistik og forsendelse.

”Kunden skal simpelthen bare koncentrere sig om at sælge en masse varer. Så tager vi os af plukning, pakning og forsendelse. Det gør livet som selvstændig mere fleksibelt. For eksempel kan det være nærmest umuligt for en lille webshopejer med eget lager at finde tid til at tage på ferie. Det er ikke noget problem, når ordrerne lander hos os, og vi tager os af alt det praktiske,” siger Abid Sajid Khilji, direktør og medejer, Lagerhotel 24 i Glostrup.

De laveste priser
De fordele er til at få øje på for både små og store webshops.
”Vi har kunder i alle størrelser, og vi stiller ikke krav til kunderne om, at de skal have en bestemt omsætning. Nogle kunder har 100 ordrer om måneden. Andre har 8.000 ordrer. Det kan afhænge af webshoppens størrelse, varer, branche og sæson,” siger Abid.

Lagerhotel 24 er en komplet løsning med lagerhotel og fuld integration af kundens webshopsystem. Udover plukning, pakning og forsendelse sørger Lagerhotel 24 også for varemodtagelse, lagerstatus og modtagelse og håndtering af returnerede varer, en ofte overset faktor, der kan sluge meget tid, når man driver webshop. Og det hele sker til Danmarks laveste priser.

”Vi har prisgaranti, så hvis du kan dokumentere en bedre pris end vores et andet sted, matcher vi den pris.”. Aktuelt starter plukprisen ved 7 kroner.

Udover plukning, pakning og forsendelse sørger Lagerhotel 24 i Glostrup også for varemodtagelse, lagerstatus og modtagelse og håndtering af returnerede varer, en ofte overset faktor, der kan sluge meget tid, når man driver webshop.

Alle gængse shopsystemer
Lagerhotel 24 opbevarer alt tørgods – både på paller, hylder, reoler og plukkasser – og da virksomheden samtidig er et transportfirma, kan Lagerhotel 24 også tilbyde at hente og bringe de varer, en kunde skal have opbevaret. Lagerhotel 24 håndterer både B2C- og B2B-pakker. Automatisk lagerstyringer sikrer, at Lagerhotel 24’s kunder altid kan logge på klientportalen og få overblik med lagerstatus, afsendelse og modtagelse af de enkelte varer.

Hvis en webshops kunde bestiller en vare inden kl. 14, bliver den sendt ud samme dag.
Lagerhotel 24’s egen lagerplatform er integreret med Webshipper, som er Danmarks førende fragtplatform. I samarbejde med Webshipper kan Lagerhotel 24 integrere med alle gængse shopsystemer. Lagerhotel kan lave forsendelser til alle de anerkendte fragtfirmaer som Dao, PostNord, UPS, TNT, GLS, Bring, osv.

Service betyder alt
Lagerhotel 24 er udsprunget af transportvirksomheden Transport 24.
”Nogle kunder spurgte Transport 24, om vi ville stå for deres lageropbevaring. Derefter spurgte kunder, om vil ville plukke og sende for dem, og så var der grundlag for en ny specialiseret virksomhed,” siger Abid.

Han og de øvrige kræfter bag Lagerhotel 24 er drevet både af ønsket om at hjælpe andre virksomheder og af ambitionen om selv at blive bedre og bedre hver dag.

”I den her branche betyder service bare alt. Både over for vores egne kunder og over for webshoppens kunder, vi hjælper med at betjene. Vi ved jo også godt selv, hvor meget opgaver, der ikke har med selve kerneforretningen at gøre, kan fylde, når man driver virksomhed. For os handler det ganske enkelt om at yde den bedst tænkelige service til de lavest mulige priser. Og hver dag forsøger vi at optimere vores egne processer, så vi bliver bedre og hurtigere. Det er den bedste måde, vi kan hjælpe landets webshop-ejere på. I vores branche byder hver dag på nye udfordringer, resultater og glade kunder. Det er en stor tilfredsstillelse.”

Lagerhotel 24 er etableret med visionen om at skabe Danmarks foretrukne pluk og pak-center. Målet skal nås gennem service i særklasse, stærke priser, tillid og loyalitet.

I samarbejde med Webshipper kan Lagerhotel 24 integrere med alle gængse shopsystemer.

Se mere på

www.lagerhotel24.dk