Smart indretning gør pakke-levering mere effektiv

0
358
Hylderne i Modul-Express er fremstillet af ultra-højstyrkestål, som er let, men samtidig robust, og de er udstyret med højere side- og bagkanter for at sikre, at pakkerne bliver liggende på hylderne.

Pakkedistributører – og alle andre virksomheder med varebiler i flåden – nyder fordelene ved de løsninger, Modul-System har designet for at gøre hverdagen nemmere og mere effektiv for brugere af varebiler.

Ingen af vores designs griber ind i bilens montering og karosseri, så køretøjets restværdi er sikret, når du lader os indrette din varebil

Effektiv distribution af pakker er ikke kun et spørgsmål om at planlægge den hurtigste rute.
Hvis varebilen ikke er indrettet optimalt, sænker det effektiviteten, når pakkerne skal hentes fra varerummet og afleveres til modtageren. Og hvad hjælper det i øvrigt, hvis pakken er blevet beskadiget, fordi lasten ikke er ordentligt beskyttet under kørslen?
Alt dette har Modul-System tænkt på for dig og din virksomhed.

Modul-System har udviklet løsninger til indretning af varebiler af enhver slags, og både håndværkere, montører, servicefolk og distributører af pakker og andre varer nyder hver dag alle fordelene ved at køre i varebiler, der er indrettet til deres specifikke behov.

”Vores løsninger dækker behovene i alle brancher, så hvis du har varebiler i din flåde, kan vi også gøre hverdagen nemmere for dine medarbejdere. Ingen af vores designs griber ind i bilens montering og karosseri, så køretøjets restværdi er sikret, når du lader os indrette din varebil,” siger Lennart Nielsen fra Modul-System Hh i Brøndby, som sælger, monterer og servicerer svenskejede og -producerede Modul-System i Danmark.

Modul-Express
Mange af de største pakkedistributører benytter løsningen Modul-Express, som Modul-System har udviklet til varevogne, der beskæftiger sig med pakketransport. Hylderne i Modul-Express er fremstillet af ultra-højstyrkestål, som er let, men samtidig robust, og de er udstyret med højere side- og bagkanter for at sikre, at pakkerne bliver liggende på hylderne.

De robuste hylder har hver en belastningskapacitet på 120 kg. Derudover kommer Modul-Express med ergonomiske og let nedklappelige hylder med høj belastningskapacitet, der giver fleksible indlæsningsmuligheder for virksomheder, der har brug for gode opbevaringsmuligheder, men som indimellem skal bruge hele gulvfladen i deres varevogne.
Det maksimerer brugen af transportkøretøjerne. Når hylderne i varevognene anvendes, øges lastrummet med op til 50 procent.

”Vores opbevaringsløsninger og hylder kan derfor være med til at øge antallet af varer, der kan transporteres, og hjælpe chaufførerne til at reducere den tid, det tager at lede efter og finde pakkerne,” siger Lennart Nielsen.

Modul-Floor revolutionerer gulvbelægning til varevogne med en robust letvægtsløsning, der er bygget op af moduler, som ikke griber ind i bilens konstruktion.

Skillevæg med skydedør
Som en del af Modul-Express kan Modul-System tilbyde at etablere en letvægtsskillevæg med skydedør bag føreren, hvilket der blandt andet er stor efterspørgsel på fra pakkedistributører. Skillevæggen kan tilpasses alle varebiler, og skydedør kan låses.

”Det både minimerer den tid, chaufføren skal bruge på hvert stop, og sikrer varerne i lastrummet yderligere mod tyveri. Når du kører med kurerservice og måske har parkeret i tæt trafik, skal du ikke ud på kørebanen for at komme ind i lastrummet. Du åbner bare døren og går ind i bilen og tager de pakker, du skal aflevere,” forklarer Lennart Nielsen.

Mere miljøvenlig transport
Med sine forskellige løsninger kan Modul-System lave din tomme varevogn om til en fuldt funktionsdygtig servicebil ved hjælp af modulære indretningsløsninger og hyldesystemer, der øger lasteevnen og giver lavere brændstofomkostninger og levere CO2-udledning.

Modul-System tilbyder en komplet service til opbygning af din varebil, som ud over uundværlige indretningssystemer kan inkludere modulopbyggede gulve samt beklædninger, elektriske systemer, tilbehør, grafik og dekoration.

Modul-Floor
Udover Modul-Express med mulighed for skillevæg med aflåselig skydedør tilbyder Modul-System blandt andet løsningen Modul-Floor, som revolutionerer gulvbelægning til varevogne med en robust letvægtsløsning, der er bygget op af moduler, som ikke griber ind i bilens konstruktion.

Modulerne monteres ved hjælp af en stærkt klæbende lim, som holder bedre end bolte og møtrikker. Det betyder også, at der ikke bores i bilens karosseri. Dette fjerner risikoen for korrosion.

Modul-Floor er et robust og skridsikkert gulvbelægningssystem med høj slagfasthed til langvarig brug. Profilerne tillader hurtig og sikker montering og giver muligheder for fleksibel lastsikring. Modul-Floor er så nyskabende, at Modul-System har indsendt hele 10 patentansøgninger vedrørende elementer i gulvløsningen.

Modul-System er en af verdens førende producenter af indretningsløsninger til servicebiler. Hovedkontoret ligger i Sverige, og Modul-System har 10 datterselskaber i Europa og Asien. Produkterne sælges i 50 lande i hele verden. Modul-System indgår i Lifco-koncernen, som er noteret på den svenske børs.

Se mere på

www.modul-system.dk