Sønderborg Konference Service – lokalkendskab og ekspertise

0
320

Gør dit næste firmaarrangement til en uforglemmelig oplevelse – afhold det i Sønderborg og lad Sønderborg Konference Service hjælpe dig med at nå dit mål. Vi har det lokalkendskab og den ekspertise, der skal til.

Vi vejleder dig i opstartsprocessen, hvad enten det drejer sig om et møde, en konference eller en firmatur, og giver dig forslag til spændende aktiviteter og lokationer, som matcher netop dit arrangement.

Samtidig løser vi praktiske opgaver for dig under planlægning, afvikling og evaluering af arrangementet.

Vi er med hele vejen
Ved hjælp af professionelt event software samler vi alle detaljer og håndterer praktiske opgaver som f.eks. invitationer, registrering, hotel-reservationer og fakturering. Samtidig tilbyder vi dig en App for arrangementet, som sikrer, at dine deltagere altid er opdaterede på de seneste nyheder, og ingen vigtig information går tabt undervejs.

Involvér dine deltagere via appen på deres telefoner, f.eks. ved at stille spørgsmål til indlægsholdere, deltage i afstemninger og lign. og brug softwaren til at matche deltagere efter deres interesseområder.

Under konferencer tilbyder vi sekretariats-hjælp, så du både får tid til at være vært for dine deltagere, og selv får muligheden for et optimalt udbytte. På firmature og technical visits sørger vi for lokal ledsagelse hele vejen igennem programmet.

Lad os bidrage til din succes og sammen med dig lave et velorganiseret og mindeværdigt arrangement. Kontakt os i dag for en indledende, uforpligtende snak om dine planer og mulighederne for samarbejde.

Kontakt Sønderborg Konference Service eller læs mere på

T +45 6144 0736 | konference@gosonderborg.dk | gosonderborg.dk