Radisson RED åbner i Aarhus

0
236
Radisson RED favner kulturen og kunsten og tænker i muligheder frem for begrænsninger.

Med åbningen i Aarhus får Norden sit første Radisson RED hotel, som rammer lige ned i byens kulturelle og kunstneriske nerve og slår dørene op for konferencer, hvor gæsterne kan tænke stort og kreativt.

Det nye Radisson RED i Aarhus er et sansemættet og farverigt mekka, hvor kunst møder banebrydende design og sætter tidens pulserende trends og livsstil i første række. Det nyåbnede hotel inviterer konferencegæsterne indenfor i inspirerende mødelokaler med state-of-the art teknologi. Mødelokalerne er designet til, at gæsterne kan tænke stort på konferencer med højt til loftet. De kreative tanker får frit løb i det store atrium med 15 meter til loftet.

Uanset hvor man kigger hen, møder øjet edgy design, dristige tapeter og modige farvestrøg, der bygger bro ud til de urbane vibes fra Aarhus by. På Radisson RED er de ikke bange for at råbe højt, og på hotellet tænkes der i muligheder frem for begrænsninger.

– Vi er så glade for placeringen her midt i pulserende Aarhus, der tidligere var kulturhovedstad. Hele ideen bag Radisson RED er netop at favne byen i et kreativt hotspot, hvor det hele sker, siger Helene Hallre, der er Cluster General Manager Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus & Radisson RED Aarhus.

Forvent bare lidt ekstra
Aarhus har braget op ad den internationale rangstige og har for alvor placeret sig på verdenskortet gennem de senere år, som en must-see-destination. Hotelfilosofien på Radisson RED er inspireret af kunst, musik og mode og har stort fokus på sociale værdier og bæredygtighed.

Radisson RED er udviklet til de kræsne rejsende, og giver en helt unik oplevelse med en ny tilgang til gæstfrihed via uformel service. Her er alt muligt i sociale omgivelser, der bare venter på at blive delt.

Hotellet der samler byen
Rådhuspladsen, Aros, Musikhuset og byens bedste street food ligger få skridt fra hotellet, der som byens nye pulserende hangout samler kreative karakterer fra lokalområdet og verden udenom.

På Radisson RED får du alt, du har brug for, og intet, du ikke har. Glem alt om stiv service, små værelser, langsom wi-fi, et proppet badeværelse og begrænset adgang til sene snacks. Tænk i stedet ubetinget fleksibilitet. Med en ”alt-kan-lade-sig-gøre” attitude får du geniale basics som in-app madbestilling og BYOD (bring your own device) til tilslutning af dine enheder; og så er kæledyr også velkomne.

–Vi ønsker at skabe størst mulig fleksibilitet og frihed for vores hotelgæster. Vi vil skabe mindeværdige oplevelser for dem – både på hotellet – og når de besøger byen, forklarer Helene Hallre.

Tendensen viser, at specielt de yngre forretningsrejsende ønsker at styrke netværket og indgå i sociale relationer. Derfor er der på hotellet skabt plads til både at netværke og dyrke fagligheden.

De kreative tanker får frit løb i det store atrium med 15 meter til loftet.

Plads til det hele
I den stemningsfulde Restaurant Fred & Co. udfoldes gastronomien på tallerkenerne, der afspejler stedets legesyghed med udgangspunkt i lokale råvarer. Og i den livlige bar er ønsket netop at favne de rejsende og invitere byens beboere indenfor. På de 78 rummelige værelser er der fuld fart på design og moderne teknologi. Gulv-til-loft vinduer sikrer en god udsigt, og balkonerne giver et levende kig over byen.

– Vi ønsker at være byens uhøjtidelige samlingssted, hvor der er plads til både arbejde og en hyggelig social timeout, siger Helene Hallre, der også opfordrer de lokale til at kigge forbi.

Hold det næste møde eller konference på hotellet, der har højt til loftet og kort til kreative tanker.

Det første Radisson RED åbnede i Bruxelles i 2016, og her under de nordlige himmelstrøg var det Reykjavik, som fik det første hotel. Nu er turen kommet til Aarhus foråret 2020.

Læs mere på

www.radissonred.com