Ny p-skive er en gave til din bil

0
428
Den lille elektroniske p-skive registrerer selv, når du parkerer og indstiller tiden. Den registrerer også selv, om den er placeret vandret eller lodret.

Der findes vel næppe noget mere irriterende end en parkeringsbøde. Heldigvis er der en nem løsning, der sikrer dig mod at få parkeringsbøder – eller i hvert fald dem der uddeles for ikke at have stillet p-skiven – nemlig en elektronisk p-skive. De fås i mange varianter, men hvis du sætter pris på, at den er så diskret og elegant som mulig, er den nye model fra JACOB JENSEN® et godt valg.

Verdens mindste?
Den nye p-skive er 3. generation i rækken fra det anerkendte designbrand, der har rødder tilbage 1960erne og 1970erne, hvor grundlægger Jacob Jensen (1926-2015) var en af foregangsmændene i bølgen af Danish Design og bl.a. blev verdenskendt for sine B&O-produkter. Jacob Jensen er her ikke længere, men hans visioner og værdier lever videre i virksomheden, der bærer hans navn. I dag fører et team af unge designere arven videre, og i spidsen står designdirektør Jakob Kjær Nielsen, der er meget begejstret for den nye p-skive – paradoksalt nok, fordi designet IKKE vækker opsigt.

“Med sine 8×4,5×2 cm er det formentlig den mindste elektroniske p-skive på markedet, og fordelen ved det er, at den ikke ‘støjer’ i forruden. Den er meget stilren og kan placeres både lodret eller vandret helt ude ved vindueskanten. Vi har taget patent på teknologien, hvor displayet roterer automatisk alt efter placeringen, og det giver en høj grad af fleksibilitet”.

“Den er meget stilren og kan placeres både lodret eller vandret helt ude ved vindueskanten”.

Netop nu kan du få Jacob Jensen Electronic Parking Disc 3 til en introduktionspris på 249,95 kr. i Imerco.

Helt automatisk
Det smarte ved den elektroniske p-skive er, at den automatisk mærker, når du kører, og hvornår du parkerer bilen, hvor den så indstiller tiden, så du ikke behøver huske på det selv. Du skal blot montere den, indstille tid og dato, og så gør den resten af arbejdet for dig. Indtil den dag, hvor en LED-lampe indikerer, at det er tid til batteriskift. Den styrer endda selv overgang mellem sommertid og vintertid, og batteriet holder i ca. to år.

“I første omgang kommer den i sølv og sort, men det er tanken, at der kommer flere farver til hen ad vejen. Vi satser på at indgå samarbejder med nogle af de store bilmærker så p-skiven kan forsynes med farve og logo, der matcher”, siger Jakob Kjær Nielsen.

Se mere på

www.jacobjensen.com