Julestemning i Kitchen Living Dining

0
280
Der er mange gode gaveideer både til værtinde­gaven, mandelgaven, advents­gaven, rafle­gaven og selvfølgelig julegaven. Her nye cocktailglas fra ZONE.

I Kitchen Living Dining kan du ikke blot købe julegaver og lækre ting til hjemmet
– du kan også lave marcipan med Mette Blomsterberg, smage kokken Claus Holms hjemmelavede julemad, og male dit eget rensdyr med Medusa.

Et godt sted at kickstarte julestemningen er i indretningsbutikken Kitchen Living Dining. Her er der pyntet op til jul, og du finder masser af inspiration til køkkenet og hjemmet fra populære brands som Södahl, Zone Denmark, Rosti, BITZ, HOLM, Lyngby Glas, Morsø, Villa Collection, Gense, Pillivuyt og Blomsterbergs. Er du på den store Københavnertur, kan du udnytte muligheden for at købe via butikkens touchskærme, for på den måde kan du få sendt det hele hjem til dig selv ganske gratis – og så slipper du for at slæbe poser og pakker videre rundt i byen.

Kom til juleevents
Hos Kitchen Living Dining har man i øvrigt et tæt samarbejde med folkene bag produkterne, bl.a. kokken Claus Holm, ernæringseksperten Christian­­­ Bitz og konditoren Mette Blomsterberg, så dem kan du jævnligt møde i butikken, hvor de fx signerer bøger, demonstrerer bageteknikker eller laver mad. 

Kommende juleevents

21.11

Mette Blomsterberg signerer sin nye bog ‘Min jul’, der samler alle hendes bedste opskrifter. Alle er velkomne.

5.12

Lav dit eget juleæble af marcipan sammen med Mette Blomsterberg. Køb billet via tikko.dk.

9.12 

Mal dit eget rensdyr med Medusa Copenhagen. Maks. 20 gæster. En billet koster 299 kr. og inkluderer et sæt Hr. & Fru Rudolf, julehygge og lidt til maven. Kl. 18- 21.30. Køb billet via billetto.dk.

18.12

Mellem kl. 13 og 16 kan du møde kokken Claus Holm, der i butikkens køkken laver moderne varianter af den klassiske julemad. Alle er velkomne.

“Vi byder altid på en gratis kop kaffe, og vi bager ofte og har smagsoplevelser klar i vores køkken, hvor vi også fortæller og demonstrerer produkter og teknikker. På den måde får kunderne lidt mere med hjem, end de havde regnet med. Derudover har vi en række aftenarrangementer, hvor man her op til jul bl.a. kan lære at lave juledekorationer og bage julelækkerier. Her skal man købe billet på forhånd, og der er kun få pladser, så man skal være hurtigt ude”, forklarer Retail Store Manager, Jeanette Berthou og forsikrer, at der er god plads til alle i den 900 m2 butik – og masser af håndsprit og mundbind.

Find alle gaverne her
Mangler du en adventsgave eller værtindegave, er der masser af muligheder. Bliv fx inspireret af de fine tema-adventsgaver til ham eller hende­, der elsker vin, wellness, delikatesser eller cocktails. Og du kan altid få pakket dine gaver fint ind, så de er klar til at komme under træet.

Se mere på www.kitchenlivingdining.dk eller følg med på Facebook og Instagram, hvor de forskellige events løbende annonceres.