Enkle accessories fra Stelton lyser op

0
341

Stelton har alle dage været kendt for sine rene linjer og skulpturelle designs til hjemmet. Årets store nyhed er kollektionen Ora designet af den italienske designduo Debiasi & Sandri.

Hvis du mangler en god julegave eller bare selv savner lidt lækkert design i hjemmet, er Stelton altid et godt sted at kigge hen. Og netop nu har det danske designbrand lanceret en stor kollektion med skulpturelle skåle og organiske lysestager, som den italienske designduo Daniel Debiasi & Federico Sandri har tegnet.

Kollektionen hedder Ora og er kendetegnet ved et harmonisk og enkelt udtryk, hvor stilen er minimalistisk, men alligevel varm. Designfilosofien har ifølge Stelton været at skabe en kollektion, som kan passe ind overalt og vare hele livet.

Skulpturelle skåle
Ora serien tæller både skåle og lysestager i forskellige former, og materialerne spænder fra stål og træ til glas, De enkelte elementer kan enten anvendes hver for sig eller placeres i stilfulde kompositioner, hvor du fx kan lege med kontrasterne mellem det rå stål og de bløde organiske træformer og rolige farver.

De skulpturelle skålene kommer i tre størrelser og to forskellige farveserier, hvor den matte yderside og indersidens blanke overflade brydes af den karakteristiske stålkant, der giver et levende spil af lys og refleksion.

Designerne Daniel Debiasi og Federico Sandri.

Organiske lysestager
Serien tæller desuden flere forskellige former for lysestager. De små Ora lysestager fås i både blankpoleret, rustfrit stål og i massivt bøgetræ – og de kommer i to størrelser, som kan anvendes til både fyrfadslys og kronelys, alt efter hvilken vej stagen vender. 

Du finder også en fyrfadsstage af gennemfarvet glas, hvor formsproget taler tydeligt sammen med seriens skåle, så på den måde kan du skabe sammenhæng i indretningen. 

Endelig er der også lanceret en trearmet lysestage med en karakteristisk buet form, hvis organiske udtryk matcher perfekt med hele resten af serien. Stagen kan anvendes alene eller i en kombination med flere, så du nemt kan skifte udtryk, alt efter hvordan stagerne placeres og vendes. Med de uendelige kombinationsmuligheder, som serien tilbyder, kan du skabe præcis den stemning du ønsker. Og med et prisniveau på mellem 200 og 700 kr., er der også mange gode gaveideer.

Se mere på

www.stelton.com