Kompromisløs kvalitet i køkkenet

0
314
Selv de mindste detaljer er gennemtænkte – her funktionel skuffeindretning.

Et køkken kan leve i flere generationer, hvis det fremstilles af dygtige, danske håndværkere med de bedst tænkelige materialer til rådighed. Det har Multiform gjort siden 1982.

Et Multiform-køkken skal kunne holde til hverdagen – gennem hele livet

I 1982 talte man ikke så meget om bæredygtighed – begrebet var kun lige kommet ind i det danske sprog. Men for køkkenproducenten Multiform, der blev grundlagt af Carsten Michelsen samme år, var det helt naturligt at arbejde ud fra bæredygtige principper. Lige fra starten af anvendte man udelukkende naturmaterialer og havde en ambition om at skabe køkkener, der kunne holde i generationer.

“Et Multiform-køkken skal kunne holde til hverdagen – gennem hele livet. Det er vores grundlæggende holdning til bæredygtighed”, forklarer marketingchef Anita Barner Ibsen.

Køkkenklassikeren Form 1
Carsten Michelsens vision med det allerførste Multiform-køkken var at skabe en køkkenklassiker, der på lige fod med 1950’ernes danske møbeldesigns kunne leve på tværs af generationer. Og så skulle det være med til at udviske det traditionelle skel mellem køkken og stue, så man kunne få et ensartet udtryk i hjemmet.

Resultatet var snedkerkøkkenet Form 1, der i kraft af sit tidløse udtryk og kompromisløse håndværk lever videre i bedste velgående og stadig produceres – side om side med en håndfuld andre, nyere køkkendesigns fra Multiform.

Alt skræddersys i Danmark
Alle virksomhedens køkkener skræddersyes og produceres i Danmark på snedkeriet i Kibæk. Her skaber erfarne møbelhåndværkere hvert eneste køkken fra bunden af på ægte snedker-manér: Alt træ og finer håndsorteres, alle skuffer håndlaves, og der anvendes dyvler, tapper og svalehalezinkninger, så de tidløse designs understøttes af eksklusivt håndværk.

I dag arbejder man også ud fra konkrete bæredygtige principper og ved bl.a. udelukkende at anvende grøn el fra nordiske vandkraftanlæg i produktionen, har Multiform kunnet reducere sit CO2-aftryk med 30% det første år.

“Hele vejen rundt er vi bevidste om vores ressourceforbrug, så vi belaster det omgivende samfund mindst muligt. Desuden er det vigtigt for os at skabe gode arbejdsforhold og løbende sørge for udvikling af kompetencer hos den enkelte medarbejder”, siger Anita Barner Ibsen.

Du finder Multiform i 11 butikker fordelt over hele landet, og her kan du være sikker på at møde passionerede og faguddannede arkitekter, indretningsarkitekter og designere, som kan hjælpe dig med at skabe et smukt og funktionelt køkken, som kan holde din tid ud – og længere endnu.

Se mere på

www.multiform.dk