Det moderne hjem er et mix af stilarter

0
306

Green Squares showroom i Københavns Nordhavn giver dig lyst til at indrette alt på ny. Du finder alt fra danske designklassikere og gamle Buddha-figurer, til tekstiler og tapeter af højeste kvalitet.

Langs en kongeblå væg står et 1600-tals skab. Lågerne er udsmykket med smukke landskabsdekorationer fra Pyrenæerne i det nordlige Catalonien. Ved siden af står en indbydende Mulberry-betrukket easy chair fra 50’erne, som gør det meget svært ikke at slå sig ned.

”Moderne indretning er et møde mellem stilarter, og der er megen inspiration at hente i vores showroom. Vi tror på ’Don’t tell it, show it’”, siger Mads Holst, der er indehaver af Green Square – et moderne antikvitetshus med et stort showroom i Københavns Nordhavn.

Selvom størstedelen af butikken er ét rum på 850 kvm, føles rummet som mange små. Farverige vægge prydet med eksklusive tapeter eller malerier bryder lokalet og danner mange små miljøer, som alle er forskellige fra hinanden.

Trenden er kvalitet
Langs de smukke skibsplankegulve finder du møbler og kunstværker fra alle verdenshjørner og tidsaldre, der står parret med velkendte klassiske antikviteter fra blandt andre Poul Kjærholm, Nanna Ditzel og Hans J. Wegner.

Green Square har gennem 35 år gjort sig i antikviteter, og showroomet i Nordhavn er en reaktion på, hvad mange kunder ønsker. Her er fokus på et kurateret og eksklusivt udvalg af Green Squares mange møbler, tekstiler og værker.

”Indretning er enormt trendbestemt, og det gælder også antikviteter”, siger Mads Holst og fortsætter: ”Opgøret med brug-og-smid-væk-kulturen er jo på sin vis essensen af antikviteter. Og vi ser flere og flere, som gerne vil have noget specielt, der er i så høj kvalitet og så smukt, at det stadig står knivskarpt hundrede år senere”.

Ethvert rum skal have noget på hjertet
Det kan være smukt og stilfuldt. Kuriøst eller kitschet. Det kan være prangende og prætentiøst. Smag og æstetisk sans er en underlig størrelse. Heldigvis. For intet er mere kedeligt end en indretning uden et statement, mener Mads Holst.

”I vores showroom viser vi et udvalg og giver forhåbentlig noget inspiration. Jeg ved, at mange går herfra med en masse nye ideer til, hvordan indretningen kan få et friskt pust ” siger han.

Se åbningstider og meget mere på

www.greensquare.com