Bang & Olufsen går nye veje

0
351
Det graduerede mønster på Beovision Harmony er designet til at optimere lydkvaliteten. Pris 131.000 kr.

Bang & Olufsen gør med tv’et Beovision Harmony op med konventionen om et slukket tv som en sort firkant. Samtidig lancerer de deres første soundbar, Beosound Stage. Oplev dem begge hos Bang & Olufsen Vedbæk.

Danske Bang & Olufsen har i generationer været garant for godt designede tv og lydanlæg, og dette efterårs nyheder er ingen undtagelser.

Med tv’et Beovision Harmony har Struer-virksomhedens designere endda kigget lidt tilbage i tiden for at hente inspiration til at løse et klassisk problem i mange moderne stuer, nemlig den omstændighed, at en slukket fladskærm er en kæmpestor, sort firkant – der ikke ligefrem pynter.

Beovision Harmony bryder fladskærmens sorte firkant
Konceptet bag Beovision Harmony er baseret på underholdningsmøbler fra midten af det forrige århundrede og er på sin vis en hyldest til dansk designs stolte arv.

Dengang skjulte trækabinetter og fine persienner både fjernsynet og radioen, så de blev en fuldt integreret del af stuens indretning. På Beovision Harmony har Bang & Olufsen skabt højttalernes covere af egefiner, som automatisk drejer op og delvist dækker den mørke skærm, når den slukkes.

Du kan så vælge at bruge højttalerne som stuens lydsystem og streame musik direkte fra din mobiltelefon via Apple AirPlay 2, Bluetooth eller Chromecast built-in. I denne lydtilstand vises alle oplysninger om radiostation og kunstner på den del af skærmen, der stadig er synlig bag højttalernes covere.

“På trods af sine 77’’ virker Beovision Harmony som en del af stuens interiør. Og når du tænder for fjernsynet, drejer højttalerne ned og placerer sig under skærmen”, forklarer Claus Epe, der sammen med Jacob Budde leder Bang & Olufsen Vedbæk.

Bang & Olufsens første soundbar
En anden af efterårets nyheder er Beosound Stage, der er Bang & Olufsens allerførste bud på en soundbar. Beosound Stage er tiltænkt alle dem, der ikke har et Bang & Olufsen tv, men savner store lydoplevelser, for den kan nemt kobles til et hvilket som helst tv, der understøtter HDMI ARC.

Faktisk er Beosound Stage et regulært musiksystem i sig selv, når du slukker for tv’et. Med integreret Chromecast built-in, Apple AirPlay 2 og Bluetooth-streaming får du fuld fleksibilitet i din måde at høre musik, radio og podcasts på. Og du kan selvfølgelig også bruge Beosound Stage som en del af Bang & Olufsen Multiroom.

“Vi er meget begejstrede for Beosound Stage og håber, at vi kan nå ud til en helt ny målgruppe. Her i weekenden holder vi åbent hus, hvor alle er velkomne til at komme og se og høre mere om de fantastiske produktnyheder”, siger Claus Epe.

Se mere på

www.beovedbaek.dk