3 Days of Design indtager København

0
316

Messe, festival, event – kært barn har mange navne. 3 Days of Design startede for 7 år siden og har nu vokset sig til en stor Københavnerbegivenhed, der over tre dage (d. 14.-16. maj) sætter møbeldesign i fokus på en række lokaliteter i byen.

Selvom festivalen bl.a. tiltrækker et stort antal arkitekter, designere og forhandlere, er alt som udgangspunkt både gratis og åbent for offentligheden (med enkelte undtagelser, der i så fald skiltes tydeligt).

På de følgende sider guider vi dig igennem en del af de mange muligheder. Du kan begive dig rundt på egen hånd, eller du kan følge en af de fire ruter, som festivalen selv har udstukket (City, Urban, Harbour og Sea). Her kan du benytte dig af festivalens eget transportsystem med dedikerede 3 Days of Design-biler og både, der kører og sejler i pendulfart mellem de forskellige stoppesteder i bydelene.

En transportbillet koster 100 kr. og kan købes online eller på Designmuseum Danmark. Billetten giver fri transport alle tre dage samt adgang og/eller rabat til en række særarrangementer og spisesteder.

Se mere på

www.3daysofdesign.dk