Introduktion: Velkommen

0
292

Af John Hansen, direktør, KBH – Commerce & Culture

Vi har nu nået september og må erkende, vi er ude 1 måned senere end planlagt. Årsagen hertil skyldes et skifte af samarbejdspartner hen over sommeren.
Opstarten har været fantastisk, og det er med stor glæde allerede nu at meddele, at vi fra dette nummer udkommer på både dansk og engelsk i et oplag på 53.000. Et kæmpe boost, som ikke mindst skyldes Berlingske E-avis.

I dette nummer vil fokus være på efterårets trends og på de mange spændende skjulte steder ”Hidden Places” i København Indre By, der på hver sin måde byder ind med gode oplevelser og historier, som måske ikke er så kendte. Desuden vil vi invitere indenfor til endnu en nyåbning med navnet Kitchen Living Dining.
I skal desuden gå ind på vores ny app, Explore Copenhagen, hvor man finder 9 tematiserede shoppingruter beskrevet på engelsk, der alle vil være med til at lede byens besøgende ud i København, så de også ser nye sider af Indre By.

Læs i øvrigt kulturkalenderen og få gode ideer til, hvor din næste gode oplevelse skal komme fra. Lad dig i det hele taget inspirere af de lækre varer fra magasinet og de gode historier fortalt af gode københavnere.

Sidst, men ikke mindst er vi stolte af at præsentere endnu et par nyskabelser. Hver måned vil vi kåre byens bedste spirit, som denne måned blev Den Kinesiske butik i Rosengaarden, som drives af Gert Helsholt. En person der vil København og skabe det bedste for byen samt vores kunder.
Vi udkommer igen til november, hvor juleudsmykningerne er klar til tænding lørdag den 16. november kl. 16.00.

Læs hele udgivelsen i sin helhed elektronisk:

KBH by KCC