ILLUM x CHLOÉ

0
282

I starten af august slog ILLUM dørene op for Chloé’s flagship store – den første af slagsen i Danmark.

Butikken ligger i stueetagen i ILLUM, med egen indgang fra Pilestræde, og huser både tøj, sko, tasker og lækre accessories.

Chloé er et fransk modehus stiftet tilbage i 1952 af Gaby Aghion. Før Chloé blev lanceret, lavede luksusmodehusene kun Haute Couture-tøj. Det var fint for de få, som havde råd til det, men det efterlod alle andre med dårlige kopier, lavet af en lokal syerske.

Dette lavede hun om på, og lavede en linje med høj kvalitet, blødt, kropsbevidst tøj af fine stoffer, hvilket hun kaldte ’luxury prêt-à-porter’ (luksus klar-til-at-bære) og dermed var prêt-à-porter (ready-to-wear) markedet som vi kender det i dag, født.

Den typiske Chloé pige er kendetegnet ved at være chic og feminin men også moderne. Særligt i PF/AW19 kollektionen vender ikoniske styles og statementtasker tilbage.

Kollektionen bærer præg af afdæmpede farver såsom sepiabrun, lys grå, sky-farvet og sort, hvilket er særligt kendetegnet Chloé pigen. Derudover ser man også masser af flæser, feminine detaljer, volumen og boheme-inspirerede kjoler – i ægte Paris it-girl stil.

I den nyåbnede butik i ILLUM vil man både forhandle ready-to-wear, sko, tasker og accessories.