Sådan gør eksperterne

0
221
Mangaard Travel

Mangaard Travel Group, der sidste år blev kåret til Danmarks Bedste Erhvervsrejsebureau ved Danish Travel Awards, giver de forretningsrejsende tryghed og ekspertviden med i kufferten.

Hans Mangaard

Det er ikke specielt sjovt at være nummer 240 i køen til flyselskabet, når flyet bliver aflyst på vej mod forretningsmødet ude i verden.

”Vi ved, at tiden er kostbar for de forretningsrejsende. Derfor gør vi meget ud af at skrue rejserne rigtigt sammen, så den rejsende får ro og tryghed med på turen”, fortæller Hans Mangaard, der siden 1992 har arrangeret erhvervs – og grupperejser i både ind-og udland.

”Hvis uheldet er ude, og den rejsende ikke kommer med det planlagte fly, så er vores telefoner åbne døgnet rundt, og vi finder den optimale løsning for den videre rejse,” forklarer Hans Mangaard.

Få de bedste priser
Det professionelle overblik får mange virksomheder til at alliere sig med et erhvervsrejsebureau.

”Vi fungerer som virksomhedernes forlængede arm, hvor vi ikke blot hjælper med at arrangere rejser, men også forhandler de bedste priser hjem på fly og hoteller,” siger Hans Mangaard.

Planlægningen af forretningsrejsen handler i høj grad om at forstå kundens behov. Det kan være den rejsende gerne vil arbejde i flyet, hvilket kræver det rigtige sædevalg. Derudover kan der være behov for at tilkøbe adgang til lounge i lufthavnen, hvor medarbejderen har ro til at arbejde.

Mange ønsker også fast track på rejsen, hvor køen i sikkerhedskontrollen springes over.

Følg kundernes ønsker
Ønskerne er individuelle, og Hos Mangaard Travel Group er der stort fokus på den personlige service, når virksomhederne bestiller rejserne.

”Vi sørger for, at kunderne får faste kontaktpersoner hos os, så vi hurtigt får et kendskab til, hvilke ønsker og præferencer den enkelte har,” forklarer Hans Mangaard.

Hos Mangaard Travel Group kan du både bestille rejsen personligt eller booke online.
Uanset hvad du vælger, kan du altid ringe og få personlig vejledning.

Hos rejsebureauet arrangerer de også gruppe- og specialrejser primært til erhvervslivet, brancheforeninger og interessegrupper fx EM i håndbold i Sverige i 2020.

Læs meget mere om din næste erhvervs- eller gruppearbejde på
mangaard-travel.dk