Apple køber Mars i 2075 – få detaljerne på GOTO Copenhagen 2019

0
257

Overskriften er et citat af Steve Wozniak. Alvor med et skævt smil. Det var Steve Wozniak, der sammen med Steve Jobs skabte Apple fra ingenting med usædvanlige evner for entreprenørskab og med fokus på glæden ved at skabe.

At skabe produkter med stærke features til overkommelige penge er vejen frem

Hvordan var det så at arbejde sig op fra ingenting til en af verdens største forretningsmæssige successer? Og hvor ser Steve Wozniak de næste store udviklingsmuligheder – på Mars?

Det og meget andet kan du høre ham tale om på GOTO Copenhagen i Bellacenter d. 19. november. Her vil Steve Wozniak sammen med 7 andre talere udgøre et særlig spor ”Global Supertrends”, som er målrettet C-levels.

”Det handler om at forfølge sine visioner og drømme. Se mulighederne og udfordringerne i det høje tempo, udviklingen inden for IT åbner for. Vi rusker op i direktionsgangene og inspirerer dem til at udnytte mulighederne. Så kom ud af fjerene og del et fyrværkeri af inspiration samme med os andre,” inviterer Jørn Larsen, som er manden bag både GOTO Copenhagen og IT virksomheden Trifork.

Hvem er det så, der gør Steve Wozniak selskab på Global Supertrends? En af dem er Ron Bodkin, som GOTO’s programkomité har lokket ud fra Googles CTO gang, hvor han er chef for AI og Machine Learning – teknologier som Google har sat sig tungt på. Ron Bodkin har fokus på etikken i at kunne ændre verden – og pligten til at lade være, hvis det ikke er til gavn for menneskeheden.

En anden taler, Chris Philipps, har 20 års erfaring med at rådgive virksomheder i, hvordan man får styr på sit tekniske stack. Hvordan sørger vi for, at der bliver taget nogle gode, vedvarende valg?

”Orden i butikken er en stor udfordring, og det ser skidt ud rundt omkring i verdens organisationer. Bygger du en bro, vil sjusk hurtigt vise sig. Men i IT branchen er der masser af byggesjusk, som er skjult.” forklarer Jørn Larsen.

Kina bliver også et emne på Global Supertrends med et oplæg fra Christina Boutrup, tidligere kinakorrespondent og forfatter af flere bøger om udviklingen i Kina.

”Man kan kun blive MEGET imponeret over det, man møder i Kina,” mener Jørn Larsen. ”Alene deres efterhånden velkendte pointsystem kræver overvågning af borgerne 24-7. Prøv at forestille jer, hvad det kræver af AI og Machine Learning at løfte den opgave. Og App’en WeeChat med 1,2 milliarder brugere, hvor du booker hotelværelse og køber ny bil i en og samme app. Budskabet er ikke at kopiere kineserne. Men vi skal have respekt for deres resultater, se mulighederne og tage ved lære.”

AI står for artifical Influenza

Artificial Intelligens (AI) og Machine Learning vil på kort tid kunne nå nye højder med Quantum Computing. En kvantecomputer kan udføre 10.000 års arbejde på under 5 minutter.

”Quantum Computing er på alle måder mindblowing. Hvad kan man ikke udrette med AI og Machine Learning, hvis man kan databehandle 134 millioner gange hurtigere end i dag? Og hvad vil det betyde for sikkerheden i kryptering? Eller forskning i kræft? Hvis man er beslutningstager i en virksomhed, så er Quantum Computing et område, man er tvunget til at tage stilling til,” forklarer Jørn Larsen.

På Global Supertrends vil Jessica Pointing og Murray Thom, begge internationalt anerkendte eksperter i Quantum Computing, deltage i en Q&A.

Cybercrime er den største trussel mod verden

Bekæmpelse af cybercrime og agile processer har hidtil været et umage par. Det første kræver ufravigelige regler. Det andet fleksibilitet og omstillingsparathed. Så hvordan forener man de to ting? Det har Michael Brunton-Spall, englænder tidligere i hendes majestæts tjeneste, et svar på. Brunton-Spall er Cyper security ekspert og med den engelske regering på CV’et.

Dave Karow giver guide til, hvordan du indretter din brugerflade ved at designe dine systemer i samarbejde med dine slutbrugere. Eksperimenter dig til den perfekte løsning, er budskabet.

”Altså, jeg kunne jo tale om Global Supertrends længe. Jeg er begejstret over, at vi har kunnet samle så store kapaciteter under samme tag. Men i stedet for at trække den her artikel i langdrag, vil jeg hellere opfordre jer til at købe en billet og glæde jer til noget af en øjenåbner,” slutter Jørn Larsen.

Billetter til Global Supertrends
d. 19. november kan købes på 

https://gotocph.com/2019