Optimer soveværelset med en smartseng

0
230

En kvalitetsseng behøver ikke fylde mere end en reol – i hvert fald ikke når den er klappet op. Med en smartseng kan du nemlig både spare plads og sove godt.

Vægseng, slå op-seng, fold ud-seng, smartseng – kært barn har mange navne, men fælles for dem alle er, at de dækker over et sengekoncept, der nemt kan pakkes væk, når du ikke ligger i sengen.

Et af de største udvalg af disse smartsenge finder du hos Den 7. himmel, hvor indehaver og sengeekspert Flemming Rømer i snart 30 år har rådgivet om senge og god søvn.

Til dyre kvadratmeter og simple living
Gennem årene har han set trends og tendenser komme og gå og dannet sig erfaringer med alt fra vandsenge og pocketfjedre til latexmadrasser og elevationssenge – og nu også smartsenge, der henvender sig til flere målgrupper.

“Smartsenge er en god løsning til alle, for hvem pladsen er vigtig, men hvor man samtidig ønsker høj kvalitet og komfort af sin seng. Det kan fx være par, hvor børnene er flyttet hjemmefra, så de bytter huset ud med en mindre lejlighed i byen. Men det kan også være børnefamilier, der bor i et område, hvor kvadratmeterne er dyre, så når børnene skal have deres eget værelse, skal resten af pladsen udnyttes optimalt. Jeg oplever også mange unge par, der hellere vil bo kompakt og billigt, så de i stedet for en dyr husleje kan bruge pengene på rejser og oplevelser. På den måde passer smartsengene godt ind i den simple living-tendens, der er meget udbredt i disse år”.

Bestil tid og prøv en simulatorseng
Valget af seng handler dog om andet end designet og den fysiske konstruktion – den rette madras er helt afgørende for en god nattesøvn.

“Og her er er ingen facitliste, for det er altid individuelt. 8 ud af 10 personer køber den forkerte madras i forhold til deres vægt og kropsbygning. Derfor tilbyder vi altid en rygtest i vores simulatorseng, og det altid lidt af en øjenåbner, for man kan virkelig mærke forskel, når vi justerer madrassen, mens man ligger på den”, siger Flemming Rømer.

Han anbefaler, at du sætter mindst en time af til at teste mulighederne, og har du en lidt travl hverdag, kan du booke tid til personlig rådgivning når som helst – både inden for og uden for almindelig åbningstid.

Stort udvalg af kvalitetssenge
Den 7. himmel ligger nemt tilgængeligt på Roskildevej i Rødovre, og udover de nye smartsenge kan du også gå på opdagelse i det imponerende udvalg af senge fra producenter som Nottinblú, Auping, Dunlopillo, Tempur, Carpe Diem, Jensen, Akva m.fl. For hvor mange sengebutikker enten har specialiseret sig i nogle få mærker, fører Flemming Rømer et bredt udvalg af senge og sengemiljøer fra alle de førende mærker.

“Vi kan rådgive om alt, fra æstetik og indretning, til madrastyper og funktioner. Jeg tør godt love, at hvis ikke man kan finde sin næste seng her, kan man ikke finde den nogen steder”, siger Flemming Rømer.

Se mere og bestil tid direkte på

www.den7himmel.dk og www.smartseng.dk