Tænk langsigtet med leasing

0
325

I opsvingstider er det vigtigt, at transportbranchen tænker langsigtet, og det kan de gøre ved at lease biler og materiel, så man ikke binder pengene i faste investeringer.

Det er ikke blot dyrt at investere i vare- og lastbiler samt udstyr til transport, det koster også, når bilerne og udstyret skal vedligeholdes. Leasing er et godt alternativ til køb, uanset om man driver vognmandsvirksomhed, eller man arbejder med produktion eller service, og selv står for transporten og ydelserne.

Skab den gode relation
Hos Leasing Fyn, der har mere end 35 års erfaring i at sikre kunderne aftaler, hvor de kan lease både nyt og brugt materiel, gør de meget ud af at rådgive kunderne og bygge relationerne op, så kunderne får den helt rigtige finansiering. Leasingselskabet, der ligger i Odense, sætter en ære i at samle hele Danmark og betjene kunder i hele kongeriget.
“Vi er mere specialiserede end en bank, og vi går ind og ser på den enkeltes aktiver, så hun eller han får den leasingaftale, der passer til kørselsmønsteret, og hvor finansieringen afspejler de reelle udgifter”, fortæller Thomas Vandkrog Darving, der er kundechef og leder af Transport- og industriafdelingen hos Leasing Fyn. Og netop hos Leasing Fyn kan de mærke den stigende interesse for at lease biler og materiel. I 2018 havde firmaet en rekordstor tilgang af nye leasingaftaler på i alt 884,8 mio. kr., hvilket i forhold til 2017 var en fremgang på 87,8 mio. kr. Det svarer til en vækst på 11 procent.
En leasingaftale med Leasing Fyn betyder, at du langtidslejer det udstyr/driftsmiddel, der er tale om. Det er altså Leasing Fyn, der ejer udstyret/driftsmidlet, men du erhverver dig brugsretten til det i hele leasingperioden. Ved at gå til et leasingselskab får du en sparringspartner, som kender til aktiverne, og som kan rådgive om det bedste køb.

Få den rette rådgivning
Her i de gode tider giver det god mening for virksomhederne at tænke mere langsigtet og tænke i leasing. Det er bedre at have sine aktiver bundet i gældsafvikling over mange år, end man pludselig skal ud at købe dyrt ind og trække på kassekreditten, som kan blive nødvendig, hvis tiderne skifter.
“Kunden kan frit vælge leverandør, og det er kunden selv, der aftaler prisen for udstyret eller køretøjet med leverandøren”, fortæller Thomas Vandkrog Darving og uddyber:
“Når aftalen er på plads med leverandøren, så indgår du en leasingaftale med os, der er tilpasset kundens behov samt udstyrets levetid og holdbarhed. Det er vigtigt, at vi kigger på helheden. Hvis en vognmand vil have en stor diesellastbil, som skal køre mange kilometer, skal den finansieres rigtigt, så vognmanden ikke ender med at sætte penge til og få en skæv aftale”.

Udnyt mulighederne
Ud over leasing af varebiler og lastbiler/trailere har du hos Leasing Fyn også mulighed for at lease til mange andre formål. Det kan være industri-, entreprenør- eller landbrugsudstyr, personbiler og diverse former for it-udstyr for blot at nævne nogle af mulighederne.
Hos Leasing Fyn har de hele paletten af finansieringsløsninger og leasingmodeller. Her er mulighed for at lease både nyt og brugt, at sæsonlease og få det finansieret med en fast eller variabel leasingydelse.

Skift ud undervejs
Undervejs i leasingperioden er der mulighed for at skifte udstyret ud, hvis behovene ændrer sig.
Læs meget mere på www.leasingfyn.dk og find det helt rigtige materiel hos din livslange leasingpartner.

Kontakt finansieringskonsulenterne 

Du kan kontakte finansieringskonsulenter fra Leasing Fyn under Transport- messen i Herning den 21. til 23. marts. 2019. Her kan du få en god snak om potentialet i leasing, uanset hvor i Danmark du bor. 

www.leasingfyn.dk