Outsourcing af IT sikrer en stabil drift

0
261

Lad eksperter tage sig af virksomhedens IT-løsninger – for ved at outsource IT-opgaverne,
skaber virksomhederne plads til at tage sig af kerneopgaverne og sikre væksten.

Mange virksomheder kender udfordringer med IT-arbejdspladser, der ikke fungerer optimalt, samt hvor svært det kan være at vælge præcist de IT-løsninger, som virksomheden reelt har brug for i et omskifteligt marked.

Når virksomheder outsourcer IT, så reducerer de omkostningerne, fordi eksperterne kan skræddersy præcis den løsning, virksomhederne har brug for, og derved slipper de for at betale for overflødigt hard- og software.

“Ved at outsource IT-området, sikrer virksomhederne en stabil og effektiv drift, får frigivet tid og ressourcer til at holde fokus på de kerneopgaver, som skal sikre fremtidens vækst”, fortæller Brian Massesson, der er administrerende direktør i Onzite. Brian Massesson uddyber:

“Vi har specialiseret os i at hjælpe kunderne med alt lige fra netværk, hardvare til software, og vi tilpasser løbende på baggrund af data, så virksomheden både kan ned- eller opskalere efter behov”.

Bestem selv graden af outsourcing
Hos Onzite, der har mange års erfaring indenfor design og opbygning af IT-løsninger, vælger virksomhederne selv, hvad de har lyst til at outsource.

Det kan være hele IT-infrastrukturen eller udvalgte områder som drift og vedligeholdelse af fx netværk, kommunikation, cloudløsninger og/eller backup.

“Vi oplever, at mange virksomheder ønsker en skræddersyet løsning, hvor vi tilpasser infrastrukturen og sammensætter præcist den software-pakke og den serverplads, som den enkelte virksomhed og medarbejder har brug for”, siger Brian Massesson, og han uddyber:

“Derfor har vi skabt en Onzite Workspace løsning, der giver medarbejderne adgang til IT ad libitum døgnet rundt, og vi står altid klar til at hjælpe virksomhederne med de udfordringer, de støder på”.

I vores IT-core infrastrukturløsning har vi også sikret, at virksomhederne lever op til persondata-forordningen.

Skab sikre data
Som en del af IT-infrastrukturen leverer Onzite private cloud, og 2 typer Onzite Workspace IT arbejdspladser samt Onzite Desktop. Med Onzite Desktop arbejder brugerne på et lokalt skrivebord i stedet for på et fjernskrivebord. Alt er tilpasset den enkelte bruger. Support, licenser osv. er inkluderet i løsningen.

Opdateringer sikrer også, at det er lettere at holde virus og hackere ude. Onzite Private Cloud betyder også, at alle data, mails, filer, kundedata osv. bliver gemt på en ekstern server udenfor virksomheden.

Løsningen giver ikke blot en højere sikkerhed, da serveren er beskyttet af en kraftig firewall, men sikrer også daglig backup af al data. Så hvis uheldet er ude, så er det let at gendanne hele virksomhedens vitale data hurtigt og sikkert. Løsningen sikrer også mod brand, tyveri og oversvømmelse, da data ikke opbevares på arbejdspladsen.

“I vores IT-core infrastrukturløsning har vi også sikret, at virksomhederne lever op til persondataforordningen. Vi er ISAE3000 certificeret med en revisorerklæring på, at vi overholder den nye persondataforordning”, forklarer Brian Massesson.

Når virksomheder outsourcer til Onzite betyder det også, at softwaren hele tiden er opdateret, så medarbejderne har de seneste versioner. Opdateringen sikrer også, at det er lettere at holde virus og hackere ude.

Saml IT et sted
Hos Onzite hjælper de også virksomhederne med ERP løsninger.

“Vi tilbyder systemet Uniconta, der især er velegnet til mindre og mellemstore virksomheder, systemet understøtter fremtidens cloud-baserede tankegang”, siger Brian Massesson.

Så reducer udgifterne til IT ved at samle driften et sted. Læs meget mere om, hvad Onzite kan tilbyde her: www.onzite.dk

Fem fordele ved IT-core infrastruktur:

  • Du behøver ikke at købe IT flere steder
    – Onzite er totalleverandør
  • IT-aftalen bliver skræddersyet efter dit behov
    og kan med tiden op- og nedskaleres
  • Du får højere sikkerhed gennem en god IT-infrastruktur 
  • En gennemtænkt IT-core infrastruktur sparer dig for penge


Læs mere på onzite.dk