Garant for begge sider

0
258

Hos Academic Work arbejdes der gennem en målrettet rekrutteringsproces og unikt målgruppekendskab på at skabe de bedst mulige matches mellem arbejdsgivere med behov for kvalificeret arbejdskraft og Young Professionals – studerende og færdiguddannede i begyndelsen af deres karrierer.

Det hele startede med en god idé, da tre svenske ingeniørstuderende besluttede sig for at føre studerende, som ville arbejde ved siden af deres studier, sammen med virksomheder, der havde behov for kvalificerede deltidsmedarbejdere.

Hurtigt voksede virksomheden ud af det fyrrum, den startede i, og i dag er Academic Work veletableret i seks lande, omsætter for ca. 3 milliarder svenske kroner og formidler over 16.000 stillinger hvert år.

Målet er at skabe det optimale match mellem medarbejder og virksomhed i første forsøg, hvilket er uhyre vigtigt for begge parter

Hjælper virksomheder med at tiltrække og fastholde
Særligt for virksomheder er det afgørende, at den nye medarbejder er den rigtige. En forkert ansættelse er nemlig ressourcekrævende hvad angår både penge og tid. Derfor hjælper Academic Work virksomheder med at tiltrække, rekruttere og fastholde de helt rigtige medarbejdere i første forsøg.

”Vi udvikler bl.a. hvert år et Young Professional Attraction Index, hvorigennem virksomheder kan opnå indsigt i målgruppens ønsker og krav til en kommende arbejdsgiver, og på den måde kan de blive bedre til at tiltrække de helt rigtige medarbejdere. Målet er at skabe det optimale match mellem medarbejder og virksomhed i første forsøg, hvilket er uhyre vigtigt for begge parter”, indleder adm. Direktør i Academic Work Danmark, Daniel Magnusson.

Sikrer Young Professionals en god start på karrieren
Ofte er ens første job afgørende for, hvordan man klarer sig karriere- og lønmæssigt resten af livet. Derfor er det så vigtigt for alle de unge mennesker, der står foran deres første job, at de får en god indtræden på arbejdsmarkedet – og det er Academic Work med til at sikre.

”Vi kom til Danmark i 2008 og er siden blevet Skandinaviens største rekrutteringsfirma for Young Professionals. Vi kalder os for Home of Young Professionals og har til dato hjulpet godt 130.000 Young Professionals i job siden etableringen af Academic Work i 1998. Det er vi meget stolte af”, påpeger Daniel Magnusson.

Skift karriere – midt i karrieren
Academic Work tilbyder bl.a. tillægsydelsen Academy, hvor unge mennesker med en akademisk uddannelse tilbydes mulighed for at udvikle nye eller videreudvikle gamle kompetencer og på måde udvikle og skifte karriere.

”Eksempelvis er det muligt at skifte fra en ingeniøruddannelse til en IT-uddannelse på blot tre måneder. Et tiltag der har været en stor succes på alle vore markeder, og som mange har benyttet sig af”, pointerer Daniel Magnusson afslutningsvis.

Vidste du det om Academic Work?

Siden virksomheden startede sit samarbejde med Response Network i 2004, har Academic Work hjulpet til med at bygge over 40 skoler i Livingstone i det sydlige Zambia og dermed givet tusindvis af børn mulighed for at tage en uddannelse. Dette ud fra en stærk tro på hjælp til selvhjælp-konceptet, som indebærer, at landsbybeboerne selv bygger skolerne med materiale, som Academic Work har hjulpet med at finansiere.

Fem gode grunde til at vælge Academic Work:

  • Dybdegående kendskab til målgruppen
  • Unik CV-database
  • Solid erfaring
  • Tradition og innovation
  • Fleksibilitet


Academic Work er i dag etableret i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Tyskland og Schweiz.

Læs mere på
 www.academicwork.dk