CBD-olie øger livskvaliteten for mange

0
299

De fleste har hørt positive fortællinger om CBD-oliens gavnlige effekt på smerter eller gener fra kræftbehandling, men få ved, at den faktisk er et produkt, som alle kan have glæde af.

”Jeg har slidgigt i begge knæ. CBD-olien kan ikke løse problemet, men den kan reducere mine smerter. Jeg tager 4-5 dråber, inden jeg går i seng – det er nødvendigt, ellers har jeg meget ondt, når jeg står op om morgenen. Jeg sover også rigtig godt på olien.” Susanne

Lad os slå fast med det samme; du bliver ikke skæv eller høj af CBD. Produkterne indeholder stort set ingen THC, som er det stof, der giver en rus. CBD påvirker hovedsageligt kroppen og har en lang række positive egenskaber. 

Hampplanten har været brugt medicinsk i mange tusinde år. Alligevel er det først nu, man er ved at få klarlagt det præcise omfang af oliens virkning.

”Der forskes i dag på livet løs både i Danmark og i udlandet. Jeg tror ikke, der går mange år, før planten bliver helt frigivet, ligesom vi ser det i USA og Canada,” siger Jesper Thomassen. 

Han står bag Raw Organics, en virksomhed, der sælger produkter skabt på basis af hampplanter. 

Økologisk produktion
Raw Organics samarbejder med økologiske farmere rundt omkring i Europa, som deler virksomhedens værdier i forhold til en bæredygtig produktion. 

”Cannabis er ikke kun sundt for kroppen, men også for vores planet. Selve produktionen af planten er CO2-negativ, og affaldsstofferne fra olieproduktionen kan anvendes til at lave bæredygtigt tøj og byggematerialer. Jeg tror, cannabis kommer til at være en vigtig spiller i de kommende år inden for den grønne omstilling. Eller den grønne revolution, som jeg bedre kan lide at kalde den.”  

Selv opdagede Jesper Thomassen CBD-oliens helbredende effekt på egen krop. 

”Det blev min vej ind i cannabisbranchen. Efterfølgende følte jeg et kald til at gøre planten tilgængelig for alle, som kunne have gavn af den.” 

Støtter kroppen
Listen over, hvad man kan bruge CBD-olie til, er lang. Olien kendt for at kunne reducere smerter og bliver i særlig grad brugt af mennesker med kroniske smerter. Men faktisk kan alle have glæde af den, fordi den blandt andet styrker immunforsvaret, skaber balance i kroppen, giver bedre søvn og bringer ro på tanker og bekymringer. 

”Jeg synes, det er vigtigt, at der findes et alternativ til al den kemiske medicin, som i mange tilfælde gør folk syge. Tænk, hvis man kunne løse mange af generne med et sundt alternativ uden bivirkninger. En af de ting, der giver mig mest glæde, er at snakke med vores kunder. Jeg hører dagligt historier om, hvordan olien har vendt op og ned på folks liv,” slutter Jesper Thomassen. 

CBD-olien sælges fra firmaets hjemmeside, og leveringerne når utroligt nok frem inden for 24 timer fra bestillingstidspunkt. Raw Organics tager også imod telefonbestillinger, da mange af firmaets kunder tilhører et seniorsegment, der ikke handler på nettet.

CBD-olie kan blandt andet give:

  Bedre søvn

  Øget koncentration

  Stærkere immunforsvar

  Færre smerter

  Sundere hud

  Bekæmpelse af infektioner

Læs mere på

www.raworganics.dk eller ring på telefon 8988 3216.