Trægulve til at gå, stå og stole på

0
268

Trækompagniet i Bagsværd kan både producere, efterbehandle, levere og lægge eksklusive trægulve. Det giver stor tryghed for kunden, at alt er samlet ét sted.

Et trægulv er ikke bare et trægulv. Der er mange aspekter at tage hensyn til, og derfor er det en stor fordel at finde en leverandør, der tager sig af hele processen undervejs – fra udvælgelsen af de enkelte stammer, til designet, produktionen, lægningen og efterbehandlingen. Og det er der ikke mange steder, man kan – måske i virkeligheden kun ét: Trækompagniet i Bagsværd.

Unik i Skandinavien
Trækompagniet er en ægte totalleverandør inden for gulve, og det betyder, at du selv kan være med til at bestemme, hvordan lige præcis dit gulv, skal se ud, forklarer indehaver Frosti Thordarson.

Han startede selv firmaet i 2003, og de mange år i branchen har givet Trækompagniet en stor viden om og erfaring med gulve. I dag er Trækompagniet en af landets største leverandører af eksklusive trægulve:

”Jeg ved ikke, om der overhovedet er nogen i Skandinavien, der gør det samme som os. Det unikke er blandt andet, at vi selv vælger vores træstammer ud fra krav om kvalitet og størrelser. Vi finder det træ, som passer bedst til vores marked her i Danmark. Vi følger træet i skoven, og vi er med, når det fældes og lægges til tørring. Vi rådgiver kunderne om de forskellige muligheder og producerer skræddersyede løsninger til den enkelte kunde. Og når det færdige gulv skal leveres, har vi vores egne montører til at lægge og efterbehandle det. Det giver kunderne en høj grad af tryghed, at vi er med hele vejen i processen fra levende træ til færdigt gulv”.

Sildebensgulve populære
I øjeblikket er danskerne vilde med brede og store gulve i sildebensparket. Det klassiske mønster klæder mange indretninger, og så har det den fordel, at det spiller godt sammen med gulvvarme, hvilket ikke altid er nogen selvfølge, når vi taler trægulve.

Træ er et levende materiale, der udvider sig og trækker sig sammen, når det påvirkes af temperatur og luftfugtighed, og det kan være svært at undgå revner mellem plankerne eller ’vaskebræt-effekt’ på de billigere laminatgulve. “Vores sildebensparket har ikke de problemer, og da mange i dag foretrækker gulvvarme, er gulvet oplagt til den moderne bolig, hvis man ønsker et smukt, praktisk og holdbart gulv”, siger Frosti Thordarson.

Se mere på

www.traekompagniet.com