Tarkett nyfortolker sildebensgulvet

0
354
Eg Blonde er let hvidpigmenteret og har et levende udtryk. Overfladen er behandlet med hårdvoksolie, der giver overfladen en blød og behagelig følelse. Eg Blonde passer perfekt i hjem med en enkel og elegant skandinavisk stil.

Med Segno-kollektionen tilbyder Tarkett helt nye muligheder for at designe dit eget sildebensgulv. Med fem farvetoner og både højre- og venstrebrædder er mulighederne mange for at skabe et personligt trægulv.

Der er mange forskellige former for trægulve på markedet for dig, der står og skal renovere og have nyt gulv. Noget af det hotteste lige nu er ubetinget trægulve med sildebensmønster, der har fået en stor revival de sidste par år.

Også dem er der mange forskellige af, men hvis du vil have en helt unik løsning til din bolig, bør du overveje Tarketts nye kollektion Segno, der er et modulært designkoncept, som gør det muligt at skabe unikke trægulvsløsninger i et næsten ubegrænset antal varianter.

Segno kan ganske enkelt skræddersys, så du får lige præcis dét kreative udtryk, som passer til din smag og dine behov – klassisk og enkelt, eller kreativt og eksperimentelt?

Slip kreativiteten løs
Segno betyder ‘tegn’ på italiensk og gør det da også muligt at ‘tegne’ sit helt eget gulvmønster. Det nye gulv er opbygget af moduler og fås i fem farver baseret på tidligere bestsellers fra Tarkett: Eg, Eg Limestone, Eg Old Brown, Eg Blonde og Eg Old Grey.

Selve brædderne er 120 mm brede, 600 mm lange og 11 mm tykke. Dimensionerne, og det faktum, at brædderne udformes som både venstre- og højrebrædder, gør det muligt at komponere et stort antal designs, hvilket lægger op til kreativitet og leg med former og farver.

“Gulvet kan lægges i mange mønstre – eksempelvis som et klassisk sildebensmønster – men også i ens egne kreative varianter. Det er endda sådan, at når gulvet lægges i forskellige vinkler, tilføjer lysindfaldet endnu et designelement til gulvet, fordi det skaber en dynamisk og smuk visuel effekt”, siger Maria Hvedstrup, der er Marketing Manager for Tarkett i Danmark.

Forhandles over hele landet
Segnos mange muligheder gør det til den perfekte gulvløsning, uanset om du bor i en herskabslejlighed, patriciervilla eller et parcelhus fra 1960erne. Også mange butikker, hoteller, restauranter og museer har fået øjnene op for de kreative og elegante muligheder.

Alle fem varianter af Segno udbydes til en vejledende pris på 1.269 kr/m2 og findes hos velassorterede gulvforhandlere landet over.

Tarkett tænker bæredygtigt

Tarkett har produceret gulv i Sverige siden 1886 og er en af verdens største gulvfabrikanter og sælger til mere end 100 lande. Tarkett arbejder langsigtet med bæredygtighed og har siden 2011 anvendt principperne for Cradle to Cradle® til at skabe gulvløsninger, som har en positiv indvirkning på indendørs miljø og på vores planet. 

Se mere på

www.tarkett.dk

Eg Old Brown er med sin mørkebrune tone og rustikke træ med til at vise et klassisk, varmt udtryk. Den børstede overflade er behandlet med hårdvoksolie, der forstærker det rustikke look.