Stelton hylder foråret

0
375

Stelton fylder 60 år. Det fejres med friske nyheder og relancering af en klassiker.

Et af de designhuse, der gennem årene har været garant for smukke og funktionelle genstande til boligen, er Stelton. Mærket grundlagdes i 1960 og var dermed en del af bølgen af Danish Modern, der tog store dele af verden med storm. Siden da har Stelton manifesteret sig med konstant udvikling og prisvindende design.

Skulpturel vandkande relanceres
Det gennemgående DNA har altid været de rene linjer og den funktionalistiske, næsten minimalistiske tilgang til designet. Det kommer meget fint til udtryk i den skulpturelle Original vandkande, der nu relanceres. Den blev tegnet af Peter Holmblad i 1978 og fremstår med en elegant satinfinish. Den lange, tynde tud sikrer, at vandkanden er drypfri, og gør det nemt at vande selv helt små krukker.

Også det helt nye Sixtus grillbestik viderefører på fineste vis designarven fra Stelton. Det er Søren Refsgaard, der har skabt serien med de rene linjer og det gode greb.

Stelton relancerer Original vandkanden designet af Peter Holmblad. 

Vand og kaffe to go
Udover danske formgivere samarbejder man hos Stelton også med internationale designere og arkitekter fra bl.a. Frankrig, Tyskland og Sverige. Og i år har den italienske designduo Debiasi Sandri sat et farverigt og legende aftryk på kollektionen med deres Keep Cool termodrikkeflaske.

Flasken er skabt i stål og kommer i en stribe friske forårsfarver. Takket være det smarte vakuumkammer kan flasken bruges til alt fra iste og danskvand, til kaffe og varm kakao.

Et anden mulighed for kaffetørstige pendlere og andre, der er på farten, er Steltons To Go Click kopper. Låget har en smart ”klik-funktion”, så det kan betjenes med én hånd, og man kan drikke af koppen som af en almindelig kop.

Filosofien bag både Keep Cool og To Go Click er, at man selv skal tage sine drikkevarer med og dermed spare på forbruget af engangskopper og plastikflasker.
Keep Cool drikkeflasken har for nylig vundet den prestigefyldte German Design Award 2020 – den perfekte fødselsdagsgave til Stelton.

Se mere på

www.stelton.com