Lad familien Lyngsøe hjælpe med indretningen

0
335
Indretningsarkitekt Maja de Silva sammen med Marie Louise og Erik Lyngsøe.

Jens Lyngsøe Interieur er meget mere end en møbelbutik med skræddersyede, europæiske kvalitetsmøbler. Det er også din private indretningskonsulent, hvis du har brug for inspiration derhjemme.

Det ligger i tiden, at søge professionel hjælp til alt fra personlig styling til indretningen af hjemmet. Det er Jens Lyngsøe Interieur et godt eksempel på, for hvor man før i tiden ville kalde det for en møbelforretning, har medindehaver Erik Lyngsøe i dag en anden opfattelse:

“Vi er ligeså meget et indretningskonsulentfirma, for en stor del af vores arbejdsdag går med at tage ud til kunderne og udarbejde forslag til deres hjem. Typisk har kunderne en opfattelse af, at der er noget i hjemmet, der ikke fungerer, men de har svært ved at sætte fingeren på det. Og dér kan vi gå ind og hjælpe. Det kan være mindre indgreb som at flytte rundt, finde et par nye lampeskærme og male en væg – men det kan også være gennemgribende indretningsforslag”.

Forretningen har tre indretningskonsulenter, og servicen dækker hele landet. Rent praktisk arbejder man med en basispakke til 3.500 kr., der inkluderer 4 timers rådgivning, og så kan du evt. vælge at tilkøbe mere.

Et ægte familiefirma
Jens Lyngsøe Interieur er et ægte familiefirma, der igennem mere end 25 år har leveret møbler og indretningsløsninger til hele Danmark samt udlandet. Med udgangspunkt i den 700 m2 store butik i Hørsholm rådgiver familien Lyngsøe om alt fra indretning af private hjem, til totalindretninger af kontorer, restauranter, hoteller og skibe.

”Vi har en fælles passion for indretning, og tilsammen har vi gennem de seneste 40 år oparbejdet en evne til at forstå vores kunders behov og finde på løsninger, der passer til den enkelte”, siger Erik Lyngsøe, der driver butikken sammen med sin kone, Marie Louise Lyngsøe. Det var hendes forældre, Jens og Vera, der oprindeligt åbnede butikken.

Møbler med omtanke
Udvalget af møbler i butikken er stort, og tæller alt fra borde, stole og sofaer, til gardiner, tæpper og havemøbler. Stilen er med Erik Lyngsøes ord ‘moderne, international og afslappet’, og det er det gode håndværk, der er i centrum.

“Vi arbejder tæt sammen, og det er typisk små familiefirmaer i Frankrig, Spanien, Portugal og Italien, der fremstiller møbler efter gode håndværksmæssige principper. Derfor laves alt på bestilling og efter mål. Lige nu er jeg fx ved at få lavet nogle møbler jeg selv har tegnet til en dansk familie, der har en lejlighed London”, siger Erik Lyngsøe.

Se mere på

www.jlint.dk