Har du brug for hjælp til en grøn og sund ombygning?

0
290

BetterHome er en gratis håndsrækning til dig, der ønsker at få en grøn og sund bolig. Du kan bl.a. få rådgivning, tilbudstjek og hjælp til at finde gode håndværkere til dit renoveringsprojekt.

De fleste boligejere kender nok til situationen, hvor man overvejer, om det er ved at være tid til at investere i nye vinduer, nyt tag, hulmursisolering eller noget helt fjerde. Og for de af os, der ikke selv er håndværkere eller bygningsingeniører, kan det være rart at have en erfaren og uvildig hjælper med, der kan rådgive og få os trygt igennem den jungle, som en boligrenovering kan være. Og dén hjælper findes faktisk – den hedder BetterHome og er en helt gratis ydelse, der tilbydes alle danskere, uanset om du bor i hus eller lejlighed.

Adm. direktør i BetterHome, Niels Kåre Bruun.

Din sparringspartner
BetterHome blev grundlagt i 2014 af Grundfos, Danfoss og Rockwool, men hjælpen er helt uden beregning, forklarer adm. direktør Niels Kåre Bruun:

“Vores formål er at hjælpe alle danskere med at få en grøn og sund bolig. Vi kalder os både for byggepsykologer og byggecoaches, for det handler om at omsætte drømme til virkelighed. Vores rolle er at være med på sidelinjen fra den første tanke, til det endelige projekt står færdigt. Vi kan hjælpe med bl.a. rådgivning, koordinering af håndværkere og gennemgang af tilbud, og det er helt og aldeles gratis for både kunden og håndværkerne, da vi er finansieret af vores bagland”.

Klimasikring – både inde og ude
Og der er flere gode grunde til at renovere din bolig; du kan få et bedre indeklima, du kan spare penge på varme og el – og du kan også være med til at bidrage til et mere klimarigtigt samfund.

“Og så kan man ikke mindst også sørge for, at ens bolig holder sin værdi – eller ligefrem stiger i værdi. Vi er vant til at sende bilen til service en gang eller to om året, men ens bolig er jo en meget større og vigtigere investering og bør også løbende have en form for service eller renovering”, mener Niels Kåre Bruun.

Det handler om at omsætte boligdrømme til virkelighed

Sådan gør du
Hvis du har brug for en hånd fra BetterHome, skal du blot kontakte dem via hjemmesiden. Herefter følger en telefonsamtale på typisk 10-30 minutter, hvor en projektvejleder hjælper med at få omdannet dine egne tanker, ideer og evt. tilbud til en konkret plan.

“Der er ikke nogen nedre grænse, men de fleste af vores projekter ligger i området fra 100.000 kr. og op til et par millioner. Det er mest totalrenoveringer, hvor vi kan gennemtænke hele boligen, men vi hjælper med næsten alle varianter af forløb”, siger Niels Kåre Bruun.

Se mere på

www.betterhome.today