En god kuffert kan spare dig for meget besvær

0
351
Butikschef Peter Bachmann i Copenhagen Luggage på Vesterbrogade i København.

Mangler du en kuffert, trolley eller businesstaske af høj kvalitet, har Copenhagen Luggage lige overfor Københavns Hovedbanegård byens største udvalg fra verdens førende producenter.

Hvis du først har prøvet at trække en kuffert med et dårligt hjul ned ad en brostensgade i Paris, eller oplevet enhver rejsendes værste mareridt – en halvåben og ødelagt kuffert der kommer til syne på bagagebåndet i lufthavnen – er du moden til at opgradere discount-trolleyen med en kvalitetskuffert. Investerer du i en ordentlig rejsepartner, vil du ikke fortryde det.

Mød kufferteksperterne på Vesterbrogade
Og sådan en god rejsepartner finder du hos Copenhagen Luggage, der gennem mange år har forhandlet kufferter, trolleyer og businesstasker fra verdens førende producenter, dels via webshoppen, dels via en fysisk butik i Hellerup.

Men sidste år åbnede man også en helt ny butik på Vesterbrogade, lige overfor Københavns Hovedbanegård. Her sørger butikschef Peter Bachmann for at rådgive rejsende om de mange muligheder.

”Vi fører alle de bedste producenter på markedet og sørger altid for at have de nyeste varer på hylderne, så man kan se, hvad der rører sig på området. Der sker faktisk rigtig meget på området, og vi gør en dyd ud af at have fingeren på pulsen, så man altid kan komme herind og blive opdateret – og ikke mindst inspireret”, siger Peter Bachmann.

Kufferternes svar på Formel 1
Copenhagen Luggage fører bl.a. klassikerne fra Samsonite, Mandarina Duck og Montblanc, men du finder også de franske mærker Jump og Dot-Drops samt Danmarks største udvalg af amerikanske Tumi.

Tumi er et eksklusivt brand med øje for detaljerne, og deres letvægtskufferter fremstilles bl.a. af samme type kulfiber, der anvendes til F1-racere og militært luftmateriel. Det er let, stærkt og holdbart og giver dig en stilfuld kuffert, der ikke er til at slide op.

Se mere på

www.copenhagenluggage.dk