DUX – en seng for livet

0
303

De håndlavede, svenske luksussenge fra DUX gør godt for både nattesøvnen og hensynet til miljøet. Du kan opleve alle de nye modeller i Danmarks førende DUXIANA-butik i Gothersgade.

DUX-senge er
nærmest uopslidelige

De svenske DUX-senge har fået godt tag i danskerne i disse år, og det er der flere gode grunde til. I DUXIANA-butikken i Gothersgade fører man landets største udvalg, og her mener man, at det er fordi, en DUX-seng både ser godt ud og kan være med til at forbedre din nattesøvn – samt ikke mindst fordi sengene belaster miljøet mindst muligt i produktionen.

”Alle sengene håndlaves i Sverige og Portugal, og der anvendes kun naturmaterialer – svensk stål, langsomtvoksende svensk træ, naturlatex, handskeskind og den fineste bomuld. DUX-senge er nærmest uopslidelige, så der er også et element af bæredygtighed på den lange bane. Hvis man blot skifter topmadrassen hvert 10.-15. år har man reelt set en seng for livet”, siger Jan Lindén, der åbnede DUXIANA for 23 år siden.

Og siden er det blot gået fremad – så sent som i år er butikken blevet kåret af Børsen som en landets Gazelle-virksomheder.

“Vores kunder er glade for det klassiske håndværk hos DUX, og så kan vi mærke, at det betyder noget, at vi har indrettet vores butik anderledes end traditionelle sengebutikker”, mener Jan Lindén.

DUX betyder kvalitet
Brandet DUX har for længst bevist sit værd. I hele 92 år har familiefirmaet været synonym med komfort, kvalitet og gennemførte detaljer. Et godt eksempel er de unikke madrasser, der er bygget op omkring ét langt stykke fjederstål, der spindes til en række spiraler. Det gør dem nærmest uopslidelige og giver samtidig en helt unik affjedring.

Men selvom grundlaget for sengene har været uændret i snart 100 år, forsker man konstant i at udvikle alt fra bedre rygstøtte, til de lækre finesser, der sætter prikken over i’et. I de nyeste modeller har man eksempelvis tilføjet en række fine skinddetaljer på de steder, hvor slitagen er størst. Det giver bedre holdbarhed – og samtidig får sengene et eksklusivt udtryk.

Se mere på

www.lindens.dk