Duravit med nye designtendenser

0
358
Xviu tilfører dit badeværelse kant med det industrielle stel, der danner fin kontrast til porcelænets organiske former.

Skarpe kanter og industrielt udtryk forenes på fineste vis med bløde, organiske former i Duravits nye serier Viu og Xviu, der supplerer designs fra bl.a. Cecilie Manz og Philippe Starck.

Du kan få det, lige som du vil have det

Det er ikke altid, man tænker på det, men badeværelset rummer faktisk mange muligheder for at sætte et personligt designpræg på indretningen. Det ved man om nogen hos Duravit, der i mere end 200 år har designet og fremstillet porcelæn, møbler og design til hjemmets lille, men vigtige rum.

Geometri og organiske former
Nogle af årets nyheder er serierne Viu og Xviu, der forener geometriske konturer og skarpe kanter med organiske og bløde former. Resultatet er ganske skulpturelt og gør, at fx håndvasken og badekarret skifter udtryk – oppefra ser du de rundede former i porcelænet, men fra siden dominerer metalmøblets kantede udtryk.

“Det er Sieger Design, der står bag den industrielt inspirerede formgivning, der skiller sig markant ud fra, hvad der ellers er på markedet lige nu”, forklarer Duravits danske direktør Søren Rasmussen.

Designet i Xviu danner mange fine kontraster, ikke kun i formerne, men også i selve sammensætningen af materialer, hvor bl.a. træ, metal, glas og porcelæn blandes.

Som noget helt unikt har Duravit også udviklet teknologien c-bonded, der gør det muligt at beklæde porcelænsvaskens kanter med fx lakeret metal. På den måde kan du udstyre kanten med en farve, der matcher resten af din indretning.

Sæt et personligt præg
Viu og Xviu understreger ifølge direktøren tidens tendens til at lave unikke indretningsløsninger. Af samme årsag fremstiller Duravit alle sine møbler på bestilling, så du kan få det, lige som du vil have det – både i forhold til farver, detaljer og selve indretningen af møblerne.

“Forbrugerne ønsker deres eget personlige præg, og i vores møbler er der utrolig mange kombinationsmuligheder. Et eksempel kunne være, at det er blevet trendy at udnytte flere slags glasurer og farver på et enkelt møbel – fx en vask med en mat og farvet glasur udvendigt og så en klassisk blank, hvid i selve skålen. Det er derfor også en fordel at besøge en af vores forhandlere og få hjælp til at finde den helt rigtige løsning”, siger Søren Rasmussen.

Duravit åbnede i forsommeren et helt nyt showroom i Århus, hvor du kan se alle nyhederne, og ellers finder du Duravit hos forhandlere landet over – find den nærmeste og se mere på:

www.duravit.dk