Drømmehuse – bygget på egne gode ideer

0
302
Alle Lind & Risør-huse er ’customized'

Danskernes drømmehus er et hus tilpasset både terrænet og deres egne drømme. Men hvad vægter nybyggere egentlig højest, når de bygger nyt drømmehus? De personlige detaljer er helt afgørende.

Hvad får drømme og virkelighed til at gå op i en højere enhed, når man har fundet drømmegrunden og vil bygge et hus fra bunden? Det er et spørgsmål, der melder sig hos de fleste, der går med planer om deres helt eget unikke sted.

Hos Lind & Risør viser erfaringen, at huse, der er specialbyggede med personlige detaljer og tilpasset grund og omkringliggende miljø, er dem, der i længden står stærkest – både hvad angår kvalitet og det overordnede arkitektoniske udtryk.

Gennem årene er det blevet til tusindvis af huse, som er bygget ud fra lige så mange forskellige drømme, og alle skiller de sig særligt ud, fordi de er skabt af arkitekter ud fra individuelle behov, smag for indretning og materialemæssige og æstetiske præferencer.

”Vi er jo alle forskellige, og det må vores hjem gerne afspejle. Dertil kommer grundenes naturlige forskellighed og solens gang på dem, som har afgørende betydning for, hvordan huset skal bygges, og hvor yndlingsterrassen i sidste ende kommer til at ligge”, siger skitsearkitekt hos Lind & Risør Christian Stochholm.

Få tal på drømmene
Erfaringen viser også, at man kommer længst med en gennemsigtig økonomi bag hvert byggeprojekt. Derfor er Lind & Risørs arkitekter og rådgivere særligt opmærksomme på at få økonomi og byggeri til at hænge sammen, længe inden byggeriet går i gang. Det er vigtigt at få sat tal på drømmene, for så snart man kender tallene, kan man ”lege” ud fra det. Heldigvis er det noget af det, som firmaets egne arkitekter har stor erfaring med.

”Hos Lind & Risør starter hvert projekt typisk med et blankt stykke papir og en masse drømme og ønsker om personlige detaljer – det som naboen ikke har. Nogle er til store, moderne flader. Andre sukker efter småsprossede vinduer. Sammen får vi sat ord, skitser og tal på drømmen og får den ud over kanten. Alle Lind & Risør-huse er ’customized’ til den enkelte families behov af erfarne arkitekter med mange tusinde huse på cv’et.

Vi ved, hvad der virker
Kort sagt ved vi, hvad der virker, og hvad der ikke virker, hvad enten det handler om lysindfald, regler for anvendelse af glas, energikrav, terrænregulering og specielle konstruktionsmæssige forhold og regler omkring taghældning og facadebeklædning. Så man kan godt sige, at vi er eksperter i specialbyggede løsninger”, fortæller skitsearkitekt hos Lind & Risør Christian Stochholm.

”Nybyggeri handler meget om at få de personlige detaljer med i drømmehuset, og gerne i den helt rigtige stil, med svalehalesamlinger i køkkenskuffen, marmor på badeværelset og travertin hentet i Italien. Tiden vidner om de personlige valg i både arkitekturen og indretningen, som i sidste ende er med til at fortælle noget personligt om os”, udtaler salgschef Morten Bertelsen fra Lind & Risør.

Se mere på

www.lr-hus.dk