Sundhed i fleksible pavillonløsninger

0
352

Adapteo er specialiseret i at levere flytbare og fleksible pavillonbyggerier til et samfund i hastig forandring – det gælder ikke mindst sundhedsvæsenet, som kan få alle sine akutte m2-behov tilfredsstillet med bæredygtige løsninger på få dage.

Arkietektonisk spektakulære nye fløje og hele supersygehuse er ikke ene om at tegne nutidens og fremtidens danske sundhedsvæsen.

Når sygehuse i det ganske land pludselig mangler kvadratmeter, fordi gamle bygninger skal renoveres, rejses i hast pavillonbyggerier, som med enkle, funktionelle og bæredygtige løsninger sikrer, at sundhedsvæsenet kan levere den samme service som hidtil til borgerne. Fleksibilitet er et nøgleord, når sundhedssektoren skal løse akutte, pladskrævende udfordringer, og der står Adapteo hen over mange af de løsninger, der opfylder deres behov, i form af bæredygtige pavillonbyggerier opført til sundhedssektoren over hele landet.

1.000 m2 på 14 dage
”Har du en institution eller et sygehus i pladsnød, kan du få alle de m2, du har behov for på et par uger, hvis det haster. Vi kan lave alle former for undersøgelsesrum, podningsstationer, eller hvad sundhedssektoren ellers efterspørger af faciliteter, og vi har det hele på lager, så der er meget kort leveringstid. Det er Adapteo’s setup, men det afspejler også bare virkeligheden vi lever i, hvor et behov for flere m2 kan opstå meget pludseligt,” siger projektkonsulent i Adapteo, Sussie Wagner.

Skal det gå meget stærkt, kan Adapteo skaffe det danske sundhedsvæsen 1.000 ekstra m2 inklusiv montering på bare 14 dage. Adapteos moduler kan bruges til hospitaler eller klinikker, hvor de kan deles op som isolationsstuer, kontorer, overnatningsfaciliteter til personale og patienter m.m.

Følger udviklingen
På grund af Covid-19 og udsigten til, at kolde testtelte bliver ubrugelige for testpersonale og borgere i vinterperioden, er Adapteo i akutberedskab med færdige pavillonløsninger, der er klar til at blive sat op over hele landet endnu hurtigere end normalt.

Adapteo skaber også funktionel, attraktiv og sikker plads til plejecentre. Pavillonløsninger til plejecentre kan rumme de samme funktioner, møbler og det samme udstyr som traditionelle, permanente plejecentre.

Ældrepleje kan kræve mange forskellige former for lokaler, lige fra normale beboelseslejligheder til meget plejekrævende plejehjem. Adapteos moduler kan tilpasses ethvert behov og levere sikre, hyggelige og komfortable boligfaciliteter med godt indeklima til selvstændige, aleneboende ældre eller til dem, der har brug for mere intensiv pleje.

Indeklima og arbejdsmiljø
Pavillonløsningerne understøtter et godt indeklima og et godt arbejdsmiljø for medarbejderne i de institutioner, hvor de bruges. Ventilationen i alle rum vægtes højt med indbygget centralventilationsanlæg som kan udskifte luften fire gange i timen.

Adapteos pavillonenheder er bæredygtige og bygget af genbrugstræ. I henhold til det aktuelle danske bygningsreglement, som er det skrappeste af de markeder, Adapteo er på. Adapteos pavillonløsninger bliver produceret i Sverige og Polen og solgt eller udlejet i Danmark, Sverige, Norge, Finland og Tyskland.

Adapteos danske afdelinger i Greve og Randers bor selv i kontorløsninger fra virksomheden, så i Adapteos tilfælde giver det særlig mening at invitere kunder på besøg, så de kan opleve indeklima, ventilation, komfort, plads og diskrete kabelføringer i praksis i et fleksibelt pavillonbyggeri fra Adapteo til nutidens og fremtidens sundhedsvæsen.

Fakta

Uanset om der er tale om strengere bæredygtighedskrav eller en stigning i antallet af ansatte eller elever, bidrager Adapteos fleksible bygninger med den bedste løsning til skolers, virksomheders og institutioners nuværende behov eller fremtidige krav. Adapteos industrielle byggeteknikker gør det muligt hurtigt og enkelt at håndtere uforudsete hændelser.

Adapteo er pålidelig partner for tusindvis af virksomheder og organisationer.

Fleksibilitet og cirkularitet er indbygget i alle Adapteos bæredygtige pavillonløsninger bygget i træ.

Adapteo tilbyder finansiel frihed med fleksible leje-, leasing- og ejerløsninger.

Se mere på

www.adapteo.dk