Skandinaviens bedste løsninger til industrien kan opleves på hi-messen

0
279
De fem nominerede til hi Sustainable Development Award blev offentliggjort på et presseevent i København.

Avanceret teknologi og moderne industrielle løsninger bliver forenet med 700 udstillere, nyheder, keynote speakere og det personlige møde mellem kunder og leverandører, når hi Tech & Industry Scandinavia finder sted 1.-3. oktober 2019 i MCH Messecenter Herning.

Program

Ny hi-award hylder bæredygtighed

Med udgangspunkt i FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling har hi Tech & Industry Scandinavia i år lanceret ’hi Sustainable Development Award’.

Bidragene til en bedre verden bliver hyldet på dette års hi Tech & Industry Scan- dinavia, som har indstiftet en ny pris med navnet ’hi Sustainable Development Award’. Prisen tager afsæt i FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling og er således en hæder af de udstillere, som gør en særlig indsats for en omstilling i industrien.

Vinderen af hi Sustainable Development Award bliver offentliggjort til åbnin- gen af hi-messen tirsdag 1. oktober kl. 09.30 og præmieres desuden med kr. 50.000.

Fem innovative finalister
En jury bestående af eksperter fra erhvervslivet og forskningsmiljøet har gennem- gået de mange produkter, løsninger og services, som blev indstillet til den nye pris. Juryen har udpeget følgende fem finalister:

  • R&D Engineering for udviklingen af et økologisk græsprotein, som på sigt kan bidrage til, at den klimatunge import af soja falder.
  • Bio-Circle Surface Technology for udviklingen af en rensevæske, der indehol- der intelligente mikroorganismer, som kan erstatte farlige opløsningsmidler.
  • Chr. Hansen for udviklingen af bakterier, der kan forlænge holdbarheden i yog- hurt og dermed mindske madspild.
  • Innospexion for udviklingen af en røntgenbaseret sorteringsteknologi til affald. – VisBlue for udviklingen af batteriteknologi, der gør det muligt at lagre overskuds-
    energi udvundet fra sol og vind.

Læs mere om de fem nominerede på

hi-industri.dk.