Eksperterne på gulvet

0
301

Flowcrete er Nordens mest slidstærke brand udi gulvlægning. Om det gælder skoler, p-huse, industrihaller, IT- og Tech virksomheder så har Flowcrete fod på gulvet. Mød dem på HI messen.

Vi står på dem. Flowcrete har styr på det. Det handler naturligvis om gulve. Tænk over i hvor utroligt mange sammenhænge et menneskeanlagt gulv indgår i vores hverdag. På skolen, fabrikshallen, kontoret, sygehuset og i mange andre sammenhænge i et moderne liv.

Flowcrete er Skandinaviens førende leverandør af fugefrie gulve og her arbejdes med nøglebegreber som: – Fugefri overflade, hygiejne, enkelt at rengøre og desinficere, god kemikaliebestandighed der sikrer en lav afgasning langt under grænseværdierne, lave vedligeholdelsesomkostninger, høj slidstyrke og hurtige installationer.

”Vi sætter en ære i at rådgive og problemløse for vores kunder. Det er ganske enkelt en grundlæggende del af vores virksomhedskultur. Kunderne bliver en del af Flowcrete-familien og opstår der efterfølgende problemer, så rykker vi omgående ud; vores kunder bliver ikke ladt i stikken. Vi er der for dem dag og nat,” siger Carsten Juhl, salgsansvarlig og rådgiver i Flowcrete Danmark.

Populære gulve
Flowcrete Danmark bliver nu til Flowcrete Nordic, hvor aktiviteterne i Danmark, Norge, Sverige og Finland slås sammen med hovedkontor i Sverige, men med samme stærke fokus på de enkelte landemarkeder.

Dette er naturligt, da Flowcrete er markedsførende på det svenske marked med en markedsandel på over 50 procent – ikke mindst takket være de populære kompaktgulve som går sin sejrsgang på den anden side af Øresund.

”Der er kun en bro imellem de to lande, men der er en verden til forskel på markederne. I Sverige er kompaktgulvene meget populære, mens det tager lidt tid for det danske marked at vænne sig til,” forklarer Carsten Juhl om det populære kompaktgulv, der lægges i forskellig tykkelse afhængig af belastningsgraden.


Globale erfaringer
Flowcrete er ikke markedsførende i Danmark, men trækker på dybe internationale erfaringer, så fremtiden tegner lys for firmaet her til lands.

”Firmaet fejrede sidste år globalt set 50-års jubilæum; vi har flere årtiers ekspertise, og det er nødvendigt i et marked, hvor kunderne stiller store krav. Vores varemærker Peran- og Perginol-systemer står stærkt og godt forankret i den danske gulvbranche og er blot en lille del af vores store sortiment og at mestre nuancer er en nødvendighed i vores branche. Et gulv i en industrihal eller hos en teknologivirksomhed i Danmark er ikke det samme som hos en tilsvarende virksomhed i Indien med store temperatur- og fugtforskelle. Kan man ikke sit kram ud fra den enkelte kundes ret specifikke behov, så kan det få store konsekvenser,” siger han og tilføjer: ”Det kan vi naturligvis.”

Alle kender alle i den danske gulvbranche, men alligevel vinder Flowcrete hele tiden terræn.

”Det gør vi, fordi kunderne ser, vi holder ord, leverer varen og et gulv, der passer til virksomhedens behov. Det er det gode arbejde, der sikrer os fremgangen. Om det så er et p-hus, en skole eller en virksomhed med store mængder it-udstyr, så kan vi det med fokus på sikkerhed, slidstyrke og miljø. Man skal heller ikke glemme, at der fra myndighedernes side er afsat grænseværdier for, hvor meget afgasning, der må forekomme fra et gulv, og der er det værd at bemærke, at vi ligger langt under grænseværdierne.”

Mød Flowcrete på HI-messen
Når Flowcretes kompaktgulve har gået sin sejrsgang i Sverige, så er det heller ikke overraskende, at Flowcrete Danmark vil køre en kampagne for netop denne type gulve sammen med de nye M1 certificerede gulvsystemer, som strækker sig lige fra bløde Comfort belægninger til industri og P-dæk systemer.

Disse systemer præsenteres alle med ekstra fokus på Industri og ESD gulvsystemer på HI Messen i Herning 1-3 oktober. En gulvtype som Flowcrete vil præsentere for de besøgende på messen i Herning. Det er en messe, som Flowcrete salgsteams på messen, Ulrik Hansen og Carsten Juhl glæder sig til.

”Det er altid en fornøjelse at møde kunderne ansigt til ansigt og drøfte problemstillinger og løsninger i fællesskab. Vi vil helst ud og møde folk og få præsenteret vores produkter over en god snak.”

’Kompakt-gulve’

Peran STB Compact er en sandbelægning af tokomponents epoxy og polyuretanindfarvet sand. Lægges i tykkelser på 2, 3, 4, 5 mm eller afhængigt af belastning. Herefter glitter man overfladen maskinelt og derved gøres materialet kompakt, til en stræk og solid langtidsholdbar industribelægning. 

’M1 gulvsystemerne’

M1 står for lave emissioner og handler om Den samlede emission af flygtige organiske forbindelser (VOC).

Flowcrete har modsat andre konkurrerende produkter fokus på vigtigheden af lav VOC i hele systemets opbygning. Flowcrete M1-systemerne i består altid af flere lag materialer og kan udlægges i mange forskellige tykkelser, opbygninger og stadig overholde M1 – markedets bedste klassificering.

M1 er det korte navn for den frivillige finske emissionsklassificering af byggematerialer. M1 er navnet på den laveste emissionsklasse i dette system. 

Læs mere på

flowcretenordic.com/se/