Digitalisering stiller høje krav til ERP-systemer

0
233

Gode ERP-systemer udnytter digitaliseringen til at hjælpe virksomheder med at træffe bedre beslutninger, forbedre produktionen, skabe nye produkter – og tiltrække dygtige medarbejdere, mener Daxiomatic.

Alle steder er målet at få ERP-systemerne til at udnytte digitaliseringen og hjælpe kunderne til at træffe bedre beslutninger

De danske virksomheder og i fuld gang med digitaliseringen, og det skaber travlhed hos leverandører af innovative ERP-systemer, der matcher og kan forstærke udviklingen.

”Som vi ser det, sker der en voldsom digitalisering lige nu, ikke mindst med robotter og automatisering, der effektiviserer produktionen. Det stiller højere krav til virksomhedens ERP-systemer, der skal understøtte digitaliseringen, og det er tydeligt, at virksomhederne har fokus på dette. Teknologien bliver samtidig billigere og billigere, men også bedre og bedre.”

Det siger Kenneth Minck, Partner og Solution Architect i Daxiomatic, der leverer ERP-løsninger baseret på Dynamics 365 – Microsofts portefølje af integrerede virksomhedsapplikationer, der gør digital transformation tilgængelig for alle.

Bedre beslutninger
Daxiomatics løsninger understøtter alle systemer i virksomheders
produktion, drift, logistik, lager, salg og markedsføring.

”Vi understøtter primært produktions- og logistiktunge virksomheder, men vores kunder kommer både fra produktion, distribution, lager og robotindustri. Alle steder er målet at få ERP-systemerne til at udnytte digitaliseringen og hjælpe kunderne til at træffe bedre beslutninger, ved at systemerne bliver bedre til at tale sammen på kryds og tværs i virksomheden.”

Kenneth Minck, Partner og Solution Architect i Daxiomatic 

Systemet bliver mere intelligent
Microsoft Dynamics 365 hjælper virksomheder med at tiltrække kunder og opbygge relationer, optimere driften, styrke medarbejderne og transformere produkter og tjenester.

”Vi engagerer kunderne i at lave løbende interaktion med systemerne. Vi prøver på at lave systemer, som giver brugerne informationer, i stedet for at de skal søge efter dem. Systemet bliver mere intelligent og minder medarbejderne om, hvad de skal huske at gøre. For eksempel inden for salg og markering, hvor systemet hjælper med at opbygge og vedligeholde relationerne til kunderne. Vi bruger også de digitale relationer mellem virksomhederne, der handler med hinanden, så vi bidrager til, at vores kunder kommunikerer mere effektivt med deres kunder og leverandører.”

Data vist i struktureret form
Optimering af driften handler ifølge Kenneth Minck især om at få data organiseret og vist i en struktureret form.

”Det kan for eksempel være som Business Intelligence, som alle efterhånden har, hvor man anskuer data på en analytisk og grafisk måde, så man kan forbedre sin effektivitet og træffe beslutninger på et mere oplyst grundlag. Det handler om at gøre sine tilgængelige data synlige og dermed mere effektive i forhold til at forbedre produktionen og reducere omkostninger.”

Tiltrække dygtige medarbejdere
Ved at bruge innovative ERP-systemer, der sætter barren højere i kraft af kunstig intelligens og machine learning og andre forbedringer, får virksomhederne nemmere ved at tiltrække dygtige medarbejdere.

”Vi skal give vores kunder værktøjer, de både kan bruge til at effektivisere deres produktion og til at tiltrække de bedste medarbejdere. Det er det, vores kunder vil vinde på i det lange stræk. Unge mennesker vil helst arbejde, hvor der er de nyeste og mest innovative IT-systemer.”

Nye produkter og tjenester
Daxiomatic kan integrere sine løsninger mod alle systemer og gør det dermed muligt for sine kunder at transformere produkter og tjenester og komme ud på alle relevante platforme, for eksempel webshops.

”Det handler om at skabe en oplevelse for sine kunder. Hvad skal der til for at gøre produkter, service og kundeoplevelsen bedre? Med vores systemer kan man bruge data som et strategisk aktiv til at identificere nye markedsmuligheder, fremstille innovative produkter og skabe gode kundeoplevelser,” siger Kenneth Minck.

Når du vælger Dynamics 365-suiten, får du adgang til en kæmpe værktøjskasse med teknologier, der understøtter hele værdikæden i din virksomhed. Afhængigt af dit behov, aktiverer du de dele, der giver mest værdi for dig og din virksomhed.

Daxiomatic servicerer virksomheder i hele landet via hovedsædet i Odense og kontorer i Skanderborg og Roskilde.

Læs mere på

www.daxiomatic.dk