Ung iværksætter vil revolutionere kunstens verden

0
267

Kunst skal ud til mange flere mennesker, og samtidig skal det være nemmere for den enkelte kunstner at leve af kunsten. Det er visionen i virksomheden Art Manager, der har galleri på Frederiksberg og afholder messerne Creative Mind flere gange i løbet af året på Langelinie Pavillonen.

Art Manager vil gerne skabe en anderledes oplevelse af det at tage ud og se på kunst – og det gør de blandt andet med kunst- og designmesserne Creative Mind.

“Vi vil gerne give vores gæster en oplevelse, der går ud over det, man normalt forventer på en kunstudstilling eller messe. Der skal være billedkunst til øjnene og lækkert design mellem fingerspidserne. Det hele skal opleves til tonerne af god musik og duften og smagen af små gastronomiske underværker med et godt glas vin,” siger 28-årige Alexander Tao, der står bag Art Manager, som har et stort netværk af danske og internationale kunstnere og designere.

Kunstnerne skal kunne leve af kunsten
Creative Mind er blevet skabt for at give en oplevelse til både gæsterne og kunstnerne. Med messen vil Art Manager nemlig også skabe et spændende og anderledes salgsvindue for de forskellige kunstnere.

“Vi vil gerne bidrage til, at flere kunstnere kan komme til at leve af deres kunst i stedet for blot at have det som hobby. Derfor skaber vi en anderledes platform mellem kunstneren og private købere, såvel som erhvervslivet,” fortæller Alexander Tao.

Et særligt mix af kunst og design
Alle værkerne på messen er originale, og mange af kunstnerne vil selv være til stede, så der er rig mulighed for at få en god snak eller at købe et af værkerne med hjem til kontoret eller boligen. Messen rummer mange forskellige kunstformer, og derfor henvender arrangementet sig generelt til et bredere publikum.

“Vi prøver at skabe en platform for kunsten i bred forstand ved at samle kreative og passionerede mennesker til et arrangement, der viser omverdenen både godt håndværk og kreative udfoldelser i et velovervejet mix. På den måde kan vi vise kunsten til et bredere publikum og nå ud til flere købere,” forklarer Alexander Tao.

Så uanset om du interesserer dig for kunst, design, performance eller gastronomi, venter der dig en oplevelse på Creative Mind.

I skrivende stund er Alexander Tao i det sydfranske for at finde nye, spændende kunstnere og udstillingsmuligheder, så følg godt med på

facebook.com/artmanagercopenhagen