Nedbryd IT-siloerne og skab fremtidens arbejdsplads

0
262
Sentia hjælper virksomhederne med at få en fremtidssikret forretning.

Styrk effektiviteten på arbejdspladsen med IT-løsninger, der skaber samarbejde på tværs af organisationen og giver gode brugeroplevelser. Rejsen mod fremtidens arbejdsplads begynder med at tænke IT udefra.

Det er en forældet tankegang, når virksomheden tænker IT i siloer

Begrebet Modern Workplace omfavner helt nye måder at samarbejde på, hvor data samles i cloud-tjenester, og arbejdsgange ændrer sig. Paradigmeskiftet sikrer, at slutbrugerne hurtigere får de produkter og services, de efterspørger. Men det kræver, at virksomhederne tænker IT-løsningerne intelligent, så de skaber værdi.

Hvor IT-løsningerne for få år siden blev tænkt i siloer som netværk, databaser og servere, er billedet blevet meget mere komplekst.

– Det er en forældet tankegang, når virksomheden tænker IT i siloer, fordi det i dag handler om hele brugeroplevelsen. IT-landskabet er typisk meget komplekst sammensat af mange applikationer og aktører, så virksomhederne skal ikke kun monitorere på enkelte dele af processen, men se på det samlede billede hos slutbrugeren, forklarer Mikael Falk, Commercial Director, der hjælper virksomheder med at sammensætte IT-løsninger, der baner vejen for digitaliseringen.

Giv trygt medarbejderne adgang
Sentia har ikke blot fokus på, at virksomhederne får de rette IT-værktøjer. Blikket er også rettet mod medarbejderne, der er helt centrale for, at Modern Workplace kan fungere i hverdagen.

Det digitale univers åbner netop for nye samarbejdsformer på tværs af organisationer og for at øge effektiviteten fx ved onlinemøder, der er mere præcise, til tiden og typisk varer kortere tid end de tilsvarende fysiske møder.

– Den nye tilgang til måden at arbejde på stiller krav til, at medarbejderne har sikker adgang til virksomhedens IT-ressourcer, præcist når det passer dem og på tværs af enheder og platforme. Derfor arbejder vi med identitetsbaseret beskyttelse, som multifaktor-autentifikation (MFA), der er en sikker måde at give medarbejderne adgang til alle de data, de skal bruge, forklarer Joel Vest, Head of Public Cloud hos Sentia.

Sikkerheden er altafgørende
Netop sikkerheden er helt central på fremtidens arbejdsplads. Ifølge Center for Cybersikkerhed er den største trussel mod Danmark cyberangreb, der fx overhaler terrorisme.

Mange virksomheder har allerede mærket, hvordan angrebene bliver mere avancerede, målrettede og ødelæggende.

– Vi hjælper virksomhederne med at sætte hegn omkring deres vitale data. Vi tager altid udgangspunkt i, hvilket systemlandskab kunden skal navigere i. Herefter skræddersyr vi en løsning typisk med udgangspunkt i platformen Microsoft 365, der indeholder en holistisk pakke af værktøjer, som understøtter fremtidens arbejdsplads, siger Jeppe Klestrup, Solutions Director hos Sentia.

Begynd den digitale rejse
Vejen mod digitaliseringen kan virke uoverskuelig for mange virksomheder, hvor forretningsplaner skal tænkes anderledes, og de centrale IT-problematikker får en ny afgørende rolle hos ledelsen.
Så Sentia er med virksomhederne hele vejen på den digitale rejse.

– Det er en service, vi har fuld fokus på p.t., og processen er typisk iterativ. Vi sikrer, at alle de services – fx cloud-tjenester – vores kunder bruger, er pakket forsvarligt ind i sikkerhed, og at kundernes egne IT-afdelinger og medarbejdere er klædt godt på, fortæller Mikael Falk, Commercial Director hos Sentia.

Hos Sentia er de selv repræsentanter for Modern Workplace. Medarbejderne sidder på forskellige geografiske destinationer, teamånden og samarbejdet styrkes i den virtuelle fredagsbar og ved digitale morgenmadsbriefinger, hvor faglige input diskuteres online, mens rundstykkerne glider ned.

Sentia tror på, at digitalisering er kernen i enhver forretning, men ved også, at forandring kan være svær. Derfor tilbyder Sentias team af eksperter komplet håndterede og sikre cloudløsninger, 24/7 drift og support, der sikrer, at din forretning altid er online.

Så tag Sentia i hånden og gå forrest med en fremtidssikret løsning – Den digitale rejse begynder her:

www.sentia.com/dk